Abide İşhanı çürük mü?

Okuduğunuz haber
EYT KANUNU YASALAŞTI

Depremde hayatını kaybedenler şehit sayılmalıdır

Anasayfa   /    Güncel    /    EYT KANUNU YASALAŞTI

EYT KANUNU YASALAŞTI

TBMM Genel Kurulu'nda milyonların beklediği EYT kanun teklifi için görüşmeler tamamlandı. Yaklaşık 4 saat süren görüşmeler tamamlandı. Kanun teklifi Meclis Genel Kurulu'nda oylandı ve yasalaştı.

GÜNCEL      01 Mart 2023 - 09:02     0

EYT KANUNU YASALAŞTI

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi nedeniyle 3 haftalık aranın ardından Meclis'te ilk gündem maddesi EYT oldu. EYT yasa tasarısı öncesinde grup önerileri verildi. EYT'nin yanında deprem gündemi Meclis'in ana başlıkları arasında yer aldı. TBMM Genel Kurulu'nda milyonların beklediği EYT kanun teklifi için görüşmelere geçildi. Yaklaşık 4 saat süren görüşmeler tamamlandı. Kanun teklifi Meclis Genel Kurulu'nda oylandı ve yasalaştı. Resmi Gazete’de yayınlandıktan sonra yürürlüğe girecek olan kanunla birlikte sosyal güvenlik kurumlarından 'emekli olabilir' yazısını alacak çalışanlar işverenlerine emeklilik dilekçesi vererek yasadan yararlanacaklar. Yasaya göre  08.09.1999’dan önce sigorta girişi olanlar için yaş şartı olmayacak ve çalışan emekli için 5 puan destek primi verilecek.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor