Hizmet referansı Ak Parti!

Okuduğunuz haber
ESOSA NEREYE GİTTİ?

Şampiyon gelini ağırladık

Anasayfa   /    Spor    /    Esosa nereye gitti?

Esosa nereye gitti?

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi Dördüncü Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Yozgatspor da başarılı oyuncu Esosa Prestley’in Sinopspor müsabakası sonrasında yönetimden ve teknik ekipten izin almadan transfer görüşmelerine gittiğine yönelik iddialar ortalığı karıştırdı.

SPOR      30 Ocak 2019 - 20:40     0

Esosa nereye gitti?

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi Dördüncü Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Yozgatspor da başarılı oyuncu Esosa Prestley’in Sinopspor müsabakası sonrasında yönetimden ve teknik ekipten izin almadan transfer görüşmelerine gittiği ileri sürüldü. 
Yozgatspor Kulüp Başkanı Kazım Arslan, sezon başında renklerine kattıkları ve takımın en önemli oyuncuları arasında yer alan Esosa Prestley’in Sinopspor müsabakası sonrasında izin almadan Ukrayna’ya gittiğini söyledi. 
Kimsenin haberi olmadan Yozgat’ı terk eden Esosa Prestley’in Cuma gününe kadar döneceğini söylediğini öğrendiklerini dile getiren Kulüp Başkanı Arslan, ‘’Esosa Prestley Yozgat’a dönmesi durumunda kendisine gerekli cezai işlemleri uygulayacağız. Dönmemesi durumunda ise gerekli girişimlerde bulunarak Ukrayna’da anlaştığını düşündüğümüz kulüp ile lisans çıkarmasının önüne geçmeye çalışacağız’’ dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor