MYK sınavları sürüyor

Okuduğunuz haber
ESER'DEN KAMUOYUNA

Yozgatspor yetenek peşinde

Anasayfa   /    Ekonomi    /    Eser'den kamuoyuna

Eser'den kamuoyuna

Eser İnşaat Yönetim kurulu haklarındaki yalan yanlış beyanlara itibar edilmemesi için kamuoyunu bilgilendiren bir basın açıklaması yayınladı.

EKONOMİ      16 Agustos 2020 - 18:20     0

Eser'den kamuoyuna

Bilindiği üzere firmamız 30 Kasım 2012 yılında ticaretinde bazı olumsuzluklarla karşılaşmış, ticaretin olağan akışını engelleyici durumlar yaşayarak ticari kabiliyetleri durma noktasına gelmiş idi. Yaşanan bu durum ve sürecin işleyişiyle ilgili olarak basın toplantısı düzenlemek suretiyle kamuoyu bilgilendirilmiş, sağduyu çağrısı yapılmış, sürecin pozitif sonuçlanması için gereken bütün çalışmaların bütün departmanlar tarafından gece gündüz mesai yapıldığı bilgisi paylaşılmıştır. Firmamızın özgeçmişiyle ilgili hafızamızı yenilemek gerekirse, sektöründe her zaman yeniliklere ve ilklere attığı gözlemlenecektir. Binlerce konut, Yozgat’ın girişinde ve çıkışında oteller, öğrenci yurtları, özel hastane ve cezaevleri gibi pek çok kamu-özel yatırımlarının yüklenici aktörlüğünü üstlenmiştir.

Gelinen bu noktada devlet birimleriyle alacak ilişkileri yapılandırılıp bitme noktasına gelmiş, birçok esnaf ve taşeronla hesaplaşılmış, yargıya intikal eden davalar sonuç noktasına gelmiştir.

Bu konularla ilgili firmamızla herhangi bir ticari bağı olmayıp firmamızdan alacağı varmış gibi söylemlerde bulunarak firmamızı rencide ve istismar eden bir kesiminde olduğu tarafımızdan tespit edilmiştir. Bu vesile ile firmamızdan alacağı olan veya alacağı olduğunu iddia edenlerin belge ve bilgilerle firmamıza müracaatlarını önemle rica ederiz.

Yaşanan bu ibretlerle dolu zamanda, aslında bütün ülkeye rol model olmuş memleketimiz insanının ne kadarda yalnız olduğunu gördük. Düşersen dostların düşmana dönüşür sözünü birebir yaşayarak analiz ettik. Aslında firmaların değil de memleketin kaybedilen değerlerinin dedikodu masalarına malzeme yapıldığını hayretle izledik.Ama yılmadan yolumuza devam ettik.

Bu aşamada olumsuzlar geride kalmıştır. Artık memleketimiz için yine eskiden olduğu gibi yapılması gereken herşeyi kendimize vizyon tayin ettik.

O memleket ki, Mecliste üç partiyle temsil edilen, temsilcilerinin hepsi memleketi için üç koldan seferber olmuş, birlik beraberlik adına hepsinin aynı dava yani memleket davasıyla davalandığı bir döneme Yozgat şahitlik etmektedir. Bu tarihte ilktir. Bu durum iyi değerlendirilirse başaramadığımızı başaracağımıza olan inancımız tamdır.

Ülkemizin içinden geçtiği bu çetin ve sancılı süreçte bireyler olarak durumu iyi analiz edemezsek Hakk’a çalıştığımızı düşünerek batılın değirmenine su taşıyacağız bir gerçektir. Yaşanan bu çetrefilli süreçlerde Yozgat ve Yozgat halkı her zaman bütün her şeyiyle mücadelenin en ön saflarında yer almaktan asla çekinmemiştir. Onun için atalarımız yiğidin harman olduğu diyar derken marifeti iltifata tabi etmişlerdir.

Sonuç olarak bizler firma mensupları, bu süreçte aktif olarak çalışacağız. Çalışacağız ki lokomotif olan sektörün bacası tütsün. Yozgat'ta acil ihtiyaç olan hesaplı konutların, nitelikli konutların, tesislerin durumunu tespit edip gece gündüz çalışacağız.

Bu süreçte bizden desteklerini esirgemeyen başta ailelerimiz ve dostlarımıza teşekkürü bir borç biliriz.   

Daha iyiye ulaşmak için çağın ve teknolojinin bütün imkanlarını kullanarak şehrimizin bir adım daha ileriye gitmesi için olmamız gereken yerde olup bütün siyasi ve ticari kapıları çalacağız.                          

Bu duygu ve düşüncelerle değerli yozgat kamuoyuna sonsuz saygı ve teşekkürlerimzi sunarız.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor