Kuraklık desteği ne oldu?

Okuduğunuz haber
ERGÜL MOBİLYA DUALARLA

Yargıda büyük reform

Anasayfa   /    Siyaset    /    Ergül Mobilya dualarla

Ergül Mobilya dualarla

Yeni neslin tercihi, Bakgörler Mobilya Zati Design güvencesiyle aynı çatı altında hizmet verecek Ergül Mobilya’nın resmi açılışı dualarla yapıldı. Mehteran ekibinin eşsiz konseri ile davetlilerin büyülendiği, pandemi sonrasında yeniden bir araya gelmenin mutluluğunun yüzlere yansıdığı açılış sonrasında gezilen mağaza hem dizaynı hem de zengin çeşidi ile büyük beğeni topladı. 

SİYASET      09 Temmuz 2021 - 15:06     0

Ergül Mobilya dualarla


Yeni neslin tercihi, Bakgörler Mobilya Zati Design güvencesiyle aynı çatı altında hizmet verecek Ergül Mobilya’nın resmi açılışı dualarla yapıldı. Mehteran ekibinin eşsiz konseri ile davetlilerin büyülendiği, pandemi sonrasında yeniden bir araya gelmenin mutluluğunun yüzlere yansıdığı açılış sonrasında gezilen mağaza hem dizaynı hem de zengin çeşidi ile büyük beğeni topladı. 
Yozgat’ta mobilya sektörünün 60 yıllık deneyimli firması Bakgörler Mobilya Zati Design güvencesiyle yeni neslin tercihi Ergül Mobilya hizmete açıldı.
AÇILIŞA BÜYÜK İLGİ VARDI
Yaklaşık 1,5 yıldır bir araya gelemeyen Yozgat halkı, siyasileri Ankara Büyükşehir Belediyesi Mehteran Ekibinin konseri ile renklenen açılışa büyük ilgi gösterdi. Özel dizayn ve özel müşteri siparişi imalatlarıyla, kaliteli ve uygun fiyat politikasıyla Yozgat halkına hizmet verme anlayışı ile yola çıkan Ergül Mobilya’nın açılışına; Ak Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, Yozgat İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, İş ve İşçi Bulma Kurumu Müdürü Taner Yıldız, Belediye Başkan Yardımcıları Murat Tanışman, Serdar Açıkgöz, Ak Parti İl Başkanı Yusuf Başer, MHP İl Başkanı Tekin Irgatoğlu, CHP İl  Başkanı Abdullah Yaşar, Ergül Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Şenocak, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İlhami Bakıcı, Hizmet İş Sendikası Başkanı Ferman Zararsız, işadamları, vatandaşlar ve davetliler katıldı. 
MAĞAZA BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI
TSO Başkanı aynı zamanda Ergül Mobilya Sahibi Sinan Çelik, Mağaza Müdürü Ahmet Muş’un davetlilerle yakından ilgilendiği açılış dua sonrasında yapıldı. Protokol tarafından kurdelanın kesilmesinin ardından gezilen mağaza her yönüyle büyük beğeni topladı. Bin 500 metrekarelik, 3 katlı devasa showroomda Yozgat halkıyla buluşan Ergül Mobilya, Düğün paketlerinden, oturma gruplarına, koltuk takımlarına, yatak odalarından, yemek odalarına, yatak, baza, başlık, sehpalar, tv üniteleri seçenekleri ile hizmet verecek. 1992 yılında ilk olarak geliştirdiği özel dizayn ve özel müşteri siparişi imalatlarıyla, kaliteli ve uygun fiyat politikasıyla birlikte tüm yurt içi bayi ağı ve birçok ülkeye ihracat yapan Ergül Mobilya’nın protokol üyeleri tarafından gezilmesinin ardından açılış sona erdi. 
Açılışa katılanlara teşekkür eden TSO Başkanı aynı zamanda Ergül Mobilya Sahibi Sinan Çelik, “Böylesine güzel bir günde pandemi sonrasında yeniden bir araya gelmenin mutluluğunu Ergül Mobilya’nın açılışında yaşıyoruz. Mağazamız 60 yıllık bir tecrübe çatısı altında Yozgat halkına en iyiyi en kaliteli ürünleri uygun fiyata sunma politikasıyla yola çıktı. Müşteri memnuniyetine önem veren ilkemizden ödün vermeden yolumuza devam edeceğiz. Bu günde bizleri yalnız bırakmayan Ak Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, Yozgat İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Yılmaz,  Ak Parti İl Başkanı Yusuf Başer, Ergül Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Şenocak başta olmak üzere Kurum müdürlerimize, STK başkanlarımıza, siyasilerimize ve vatandaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum”                                                                            dedi. 

    

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor