Yozgatspor Yönetiminden birlik çağrısı

Okuduğunuz haber
ERGÜL MOBİLYA AÇILIYOR

Başkan altyapıyı önemsiyor

Anasayfa   /    Ekonomi    /    Ergül Mobilya açılıyor

Ergül Mobilya açılıyor

Yeni neslin tercihi, Bakgörler Mobilya Zati Design güvencesiyle aynı çatı altında hizmet verecek Ergül Mobilya’nın resmi açılışı 9 Temmuz Cuma günü saat 14.00’te yapılacak.

EKONOMİ      07 Temmuz 2021 - 15:55     0

Ergül Mobilya açılıyor

Yozgat’ta mobilya sektörü denilince akla gelen ilk firmalardan, 60 yıllık tecrübesi ile müşteri memnuniyeti, kalite ve güvenin adresi olan Bakgörler Mobilya Zati Design büyüme yolunda dev bir adım daha attı. Bakgörler Mobilya’nın güvencesi altında Yozgat halkıyla Cuma günü saat 14.00’te yapılacak açılışla buluşacak olan yeni neslin tercihi Ergül Mobilya, özel dizayn ve özel müşteri siparişi imalatlarıyla, kaliteli ve uygun fiyat politikasıyla Yozgat halkına hizmet verecek.

Yeni neslin tercihi, Bakgörler Mobilya Zati Design güvencesiyle aynı çatı altında hizmet verecek Ergül Mobilya’nın resmi açılışı 9 Temmuz Cuma günü saat 14.00’te yapılacak.

İKİ DEV AYNI ÇATI

ALTINDA BULUŞTU

Yozgat’ta mobilya sektörünün 60 yıllık deneyimli firması Bakgörler Mobilya Zati Design güvencesiyle yeni neslin tercihi Ergül Mobilya aynı çatı altında buluştu. 60 yıldır mobilya başta olmak üzere inşaat ve bir çok sektörde faaliyet gösteren Zati Design, mobilyanın parlayan yıldızı olan Ergül Mobilya’yı Yozgat halkı ile buluşturmanın haklı gururunu yaşıyor. Tecrübe, müşteri memnuniyeti, kalite, uygun fiyat politikası, üretim ve zengin çeşitleri ile her bütçeye, her kesime hitap etme anlayışını resmi açılış olmasa bile beğeniye ilk olarak Yozgat Evlilik Hazırlıkları Yapı ve Mobilya Fuarı’nda sunan Ergül Mobilya her konuda sınıfı geçti. Fuara gelenlerin uğrak yeri haline gelen Bakgörler Mobilya Zati Dizayn ve Ergül Mobilya standı, evlilik hazırlıkları içerisinde bulunan çiftlerin ve evini yenilemek isteyen ailelerin tam anlamıyla akınına uğradı.

ZENGİN ÇEŞİT UYGUN FİYAT

Covid tedbirleri nedeniyle açılışı ertelenen Ergül Mobilya için resmi açılış Adnan Menderes Bulvarı Zati Design bünyesinde bin 500 metrekarelik, 3 katlı devasa showroom önünde Cuma namazı sonrasında yapılacak. Büyük katılımın olması beklenilen resmi açılış sonrasında Yozgat halkıyla buluşacak Ergül Mobilya, Düğün paketlerinden, oturma gruplarına, koltuk takımlarına, yatak odalarından, yemek odalarına, yatak, baza, başlık, sehpalar, tv üniteleri seçenekleri ile hizmet veriyor. 1992 yılında ilk olarak geliştirdiği özel dizayn ve özel müşteri siparişi imalatlarıyla, kaliteli ve uygun fiyat politikasıyla birlikte tüm yurt içi bayi ağı ve birçok ülkeye ihracat yapan Ergül Mobilya’nın açılışında müşterileri, sürpriz hediyeler bekliyor.

AÇILIŞA DAVET

Bakgörler Mobilya Zati Design Müdürü Ahmet Muş, yeni neslin yeni tercihi Ergül Mobilya’nın Cuma günü yapılacak açılışına tüm Yozgat halkını davet etti.  Ergül Mobilya’nın sektöründe 35 yıllık geçmişi bulunduğunu dile getiren Muş, mobilya sektörüne yepyeni bir tarz getirdiklerini söyledi. Baş döndüren modellerle tanışmak isteyen tüm herkesi Ergül Mobilya’ya davet eden ve müşterileri ağırlamaktan memnuniyet duyacaklarını belirten Muş, “Yozgat’a genç, dinamik ve şık bir marka getirmiş olmanın heyecanı içerisindeyiz. Ergül Mobilya, kaliteli ve stil sahibi ürünleri uygun fiyata tüketici ile buluşturan bir marka. Kalitenin, güvenin ve kalitenin harmanlandığı Ergül Mobilya’nın farklılığı Yozgatlı vatandaşlarımızın dikkatini çekecektir” dedi.

ERGÜL MOBİLYA’NIN TARİHİ

1989 yılında kurulan firmamız, dürüst, kaliteli ve ‘Müşteri Memnuniyetini ilke edinmesiyle bugün 600 çalışanıyla, 50.000 m2 lik kapalı alanda ‘Kanepe, Çekyat, Koltuk Takımı, Oturma Grubu, Yatak, Baza, Başlık ve Ev Tekstili ve Modüler Mobilya’ Üretim Entegre Tesisi haline gelen ERGÜL MOBİLYA, 1992 yılında ilk olarak geliştirdiği özel dizayn ve özel müşteri siparişi imalatlarıyla, kaliteli ve uygun fiyat politikasıyla birlikte tüm yurt içi bayi ağı ve birçok ülkeye ihracat yapıyor. Üretim kapasitesini her yıl gelişen teknolojiye paralel olarak yenileyen ve genişleten Ergül Mobilya, ana malzemelerini özenle seçmekte, insan sağlığına ve çevreye zarar vermemektedir. Bu konuda: Avrupa normlarına uyulmakta, kanserojen etkisi bulunmayan E1 normunda ürün kullanılmaktadır. Üretimler CNC sistemli makinelerde yapılmaktadır. Her geçen gün artan ürün çeşidiyle, sektörde her zaman yenilik peşinde koşan atılımcı ruh, yeni bin yıla bir dünya şirketi olma hedefiyle girmiştir.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor