Her fabrika bir kale

Okuduğunuz haber
ERDEMİR DURMAK BİLMİYOR

Murat Kürüm iyileşiyor

Anasayfa   /    Siyaset    /    Erdemir durmak bilmiyor

Erdemir durmak bilmiyor

MHP Belediye Başkan adayı Mehmet Erdemir kamu kurum ziyaretlerini sıklaştırdı.

SİYASET      28 Aralik 2018 - 16:44     0

Erdemir durmak bilmiyor

 

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan adayı Mehmet Erdemir, 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesinde ziyaret turlarını aralıksız sürdürüyor. Valilik, Bozok Üniversitesi Rektörlüğü’nü, Garnizon Komutanlığını ziyaret ederek aday olma süreci hakkında bilgiler verip, projelerini anlatan Mehmet Erdemir’e Vali Kadir Çakır ve Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salip Karacabey başarı dileklerini iletti.

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan adayı Mehmet Erdemir, beraberinde İl Başkanı Ferhat Altan, Merkez İlçe Başkanı Tekin Irgatoğlu ve Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Mahmut Sunay Kabayel ile birlikte seçim gezilerini sürdürüyor.

VALİ ÇAKIR’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan adayı Mehmet Erdemir ve beraberindekiler ilk olarak Vali Kadir Çakır’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Yerel seçimler öncesinde aday olma süreci ve seçilmesi durumunda yapacakları hakkında kısa bilgiler veren Mehmet Erdemir’e başarılar dileyen Vali Çakır, seçimlerin huzur ve karşılıklı anlayış içerisinde geçmesi temennisinde bulundu.

ÜNİVERSİTENİN TEMELİNİ BİZ ATTIK

MHP Belediye Başkan adayı Mehmet Erdemir daha sonra Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey’ ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fuat Köksal’ı ziyaret ederek Yozgat ve üniversite eksenli bir sohbet yaptı. 1993 yılında Üniversitenin temellerini kendilerinin attıklarını ve bundan sonraki süreçte de büyüyüp gelişmesi için üzerlerine düşen görevi her zaman yapmaya hazır olduklarını belirten Erdemir, Üniversitenin Yozgat için önemine dikkat çekti. Erdemir’e çıktığı bu zorlu yolculukta başarılar dileyen Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey, göreve geldikleri günden bu tarafa yaptıkları çalışmaları anlatıp, Üniversitenin gelişmesi için bundan sonraki süreçte yapılması gerekenleri sıraladı.

MHP Heyeti daha sonra Garnizon Komutanı Albay Bilgehan Yeşilyurt ve İl Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu’yu da makamında ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler. Erdemir, belediyenin asli görevleri olan yol, su, kaldırım çalışmalarının eksiksiz yürütüleceğini hatırlatarak, sosyal belediyecilik anlayışını ön plana çıkartıp, üniversite ve sivil toplum kuruluşları ile ortaklaşa projeler üreterek, şehrin ekonomisine ve istihdama katkı sağlayacak çalışmalar yapacaklarını kaydetti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor