Köy yolları rezalet!

Okuduğunuz haber
ERDEM; "BİRLİKTE KAZANACAĞIZ"
Anasayfa   /    Siyaset    /    Erdem; "Birlikte kazanacağız"

Erdem; "Birlikte kazanacağız"

İYİ Parti Yozgat Milletvekili aday adayı Yaşar Erdem, Teşkilat Temayül yoklaması öncesinde delegeye olan güvenini dile getirdi.

SİYASET      31 Mart 2023 - 16:23     0

Erdem;

İYİ Parti Yozgat Milletvekili aday adayı Yaşar Erdem, Teşkilat Temayül yoklaması öncesinde delegeye olan güvenini dile getirdi. Erdem konuşmasında şu görüşlere yer verdi: “2 Nisan Pazar günü yapılacak olan temayül yoklaması için çıktığımız bu sefer yolculuğunda  tüm ilçe teşkilatlarımızı tek tek ziyaret ettik. Projelerimizi anlattık. İlçe teşkilatlarımızın öneri ve projelerini dinledik. Öngörü ve tecrübemizle değerli hemşerilerimize hizmet etmek amacıyla çıktığımız bu yolculukta zafer Allah'tandır diyerek temayül yoklamasında önce üye ve delegelerimizin daha sonra tüm aziz hemşerilerimizin destek ve dualarını bekleriz. Teşkilat ziyaretlerimizde ilçe teşkilatlarımızın gösterdiği ilgi ve alakaya teşekkür ederiz.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor