Kenevir Anadolu'ya yayılacak

Okuduğunuz haber
ENSAR MEDENİYETİ YAŞIYOR

Keven dert dinliyor

Anasayfa   /    Güncel    /    Ensar medeniyeti yaşıyor

Ensar medeniyeti yaşıyor

Ülke insanın manevi, ilmi, fikri ve ahlaki yönden gelişmesine katkı sağlamak gayesiyle kurulduğu 1979 yılından beri hizmetlerini sürdüren Ensar Vakfı'nın yeni şube binası, TBMM Anayasa Komisyon Başkanı Bekir Bozdağ'ın da katıldığı törenle açıldı.

GÜNCEL      11 Haziran 2021 - 14:23     0

Ensar medeniyeti yaşıyor

 

 

Ülke insanın manevi, ilmi, fikri ve ahlaki yönden gelişmesine katkı sağlamak gayesiyle kurulduğu 1979 yılından beri hizmetlerini sürdüren Ensar Vakfı'nın yeni şube binası düzenlenen törenle açıldı.

 ‘En yüce değer bilgi; En büyük hizmet insana yapılan hizmettir’ düsturuyla kurulan ve insanı en önemli unsur olarak gören bir anlayışı benimseyen Ensar Vakfı’nın yeni şubesinin açılışına, TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, Yozgat Valisi Ziya Polat, Belediye Başkanı Celal Köse, Ak Parti İl Başkanı Yusuf Başer, Ensar Vakfı Yozgat Şube Başkanı Av. Hasan Kandemir ve kalabalık bir davetli grubu katıldı.

Yeni Hal ve İş Merkezi’nde yeni şubesine taşınan Ensar Vakfı’nın açılışı için Yozgat’a gelen TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ’ı kalabalık bir grup karşıladı. Tüm davetlilerle tek tek selamlaşan Bozdağ ve Yozgat Valisi Ziya Polat daha sonra açılış kurdelasını hep birlikte kesti. Yapılan duanın ardından Ensar Vakfı Yozgat Şube Başkanı Av. Hasan Kandemir kısa bir konuşma yaptı. Vakfın önceki Başkanı Hüseyin Durusoy’a teşekkür eden ve kuruluştan bu güne kadar yapılan hizmetleri anlatan Kandemir, kendilerini bugünlerinde yalnız bırakmayan TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

Ak Parti İl Başkanı Yusuf Başer, Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, Yozgat Valisi Ziya Polat’ın Vakfın bugüne kadar yaptığı hayırlı hizmetlerin bundan sonra sürmesi temennisiyle yaptıkları konuşmaların ardından TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ söz aldı. Ensar Medeniyetinin yüzyıllardır tüm İslam Alemi’nde hayırlı hizmetlere imza attığını, ülke insanın manevi, ilmi, fikri ve ahlaki yönden gelişmesine katkı sağlamak gayesiyle kurulduğunu hatırlatan Bozdağ, Hükümetleri döneminde tüm Dünya üzerinde yapılan ve yapılmaya devam eden icraatları da anlattı. Türkiye’nin güçlü, sözü dinlenen bir ülke olduğuna dikkat çeken Bozdağ, Ensar Vakfı açılışının kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. Uzun bir süredir Yozgat’a gelemediğini belirten Bozdağ, bundan sonraki süreçte sık sık bir araya geleceklerini ifade ederek sözlerini noktaladı.

Konuşmaların ardından Ensar Vakfı Yozgat Şubesi Başkanı Av. Hasan Kandemir TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Av. Bekir Bozdağ’a açılış töreni anısına bir plaket takdim etti. 

 

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor