Kazalara Çözüm üretecek buluş!

Okuduğunuz haber
EN GÜZEL MAKAM MİLLETİN GÖNLÜDÜR!

Turhalspor'da isyan

Anasayfa   /    Siyaset    /    En güzel makam milletin gönlüdür!

En güzel makam milletin gönlüdür!

Ak Parti Belediye Başkan adayı Celal Köse, 31 Mart tarihinde Yozgat halkının en iyi kararı vereceğine olan inancını dile getirdi.

SİYASET      27 Mart 2019 - 20:13     0

En güzel makam milletin gönlüdür!

Ak Parti Belediye Başkan adayı Celal Köse, 31 Mart tarihinde Yozgat halkının en iyi kararı vereceğine olan inancını dile getirdi. Seçim çalışmaları başladığı günden itibaren izlediği politika ve açıkladığı projelerle dikkat çeken Köse, Yozgat halkının Ak Parti’nin yaptığı hizmetlerin farkında olduğunu ve bunun karşılığını da önceki seçimlerde olduğu gibi yine vereceğini ifade etti.

Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretinde bulunan Ak Parti Belediye Başkan adayı Celal Köse, beklenti ve istekleri dinledi. Hazırladıkları tüm projelerde Partilerinin sloganı olan ‘Gönül Belediyeciliği’ni ön planda tuttuklarını, Yozgat halkının beklenti ve isteklerine göre bir yol haritası hazırladıklarını belirten Köse,” En Güzel Makam Milletin Gönlüdür, Biz Gönüllere Talibiz” dedi.

BELEDİYE HÜKÜMETİN

YERELDEKİ YANSIMASIDIR

Köse, “belediyecilik bir nevi hükümetin yereldeki yansımasıdır. Belki hükümetin genelde yapamadığını yerelde yapacak aynasıdır. Belediyecilik elbette kaldırım, yol yapacak. Su getirecek. Bunları yaparken de sosyal belediyeciliği ön plana çıkarma gayreti için çalışacağız. İnsana insan olduğu için değer vereceğiz. Gönül belediyeciliğini ön plana çıkararak gönüllerde yer tutmaya çalışacağız. İnşallah biz gönüller yapmaya geleceğiz. Bunu da hep birlikte yapacağız” dedi.

AK PARTİ’NİN YOZGAT’A YAPTIKLARI ORTADA

HALK KARARINI VERİR

17 yıllık Ak Parti hükümeti döneminde Yozgat’a birçok yatırımın yapıldığını ve halkın da bunun farkında olduğunu ve bu hizmetlerin devamı için sandıkta en doğru kararı verebilecek yeterlilğe sahip olduğunu belirten Köse, “Havalimanı, şehir hastanemiz, POMEM genişletilmesi, diyanet eğitim ve Adalet eğitim Merkezi, Adli Tıp Kurumu, Cezaevi yapmakla övünülmez ancak onun da ekonomiye getirisini hesap etmek geliyor. Bu saydıklarımın hepsinin aynı anda bir şehir olduğu yer çok azdır. İç Anadolu’da büyük şehir haricinde hiçbir yerde yok. Ama ne yaparsak yapalım istihdama yönelik yatırımlardır. Biz ne yaparsak yapalım Yozgat’ta veya Yozgat gibi illerde eğer istihdama yönelik faaliyet yoksa biz hiçbir şey yapmış sayılmayız. Bizim derdimiz işsizliği azaltmak için gayret göstermek istiyoruz. Bunu da inşallah hep birlikte yapacağız” diye konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor