Okuduğunuz haber
EMNİYET GÜÇLERİNİ DE ALKIŞLAYALIM.

Koronadan ceza yediler!

Anasayfa   /    Güncel    /    Emniyet güçlerini de alkışlayalım.

Emniyet güçlerini de alkışlayalım.

Sağlık çalışanlarına verilen alkışlı desteğin Emniyet güçlerine de verilmesini ve bu zincirin Yozgat'tan başlamasını temenni ediyoruz. O nedenle bugün herkesi saat 21.00'de balkonlara davet ediyoruz.

GÜNCEL      22 Mart 2020 - 17:03     0

Emniyet güçlerini de alkışlayalım.

Halkın güvenliğini korumak için gece gündüz demeden çalışan, yaşanılan her türlü olumsuz durumlarda kritik görevler üstlenmekten kaçınmayan ve koronavirüsün ülkemize sıçramasın ardından en az sağlık çalışanları kadar büyük riskle karşı karşıya kalan emniyet güçleri de alkışı fazlasıyla hak ediyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın sağlık çalışanlarına destek olunması için başlattığı alkış kampanyasının emniyet güçleri için de başlatılmasını ve bu zincirin Yozgat’tan başlayarak tüm Türkiye’ye yayılmasını öneriyoruz. O nedenle bugün tüm Yozgat’ı saat 21.00’de balkonlarda buluşmaya davet ediyoruz.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor