Yozgatspor galibiyete hasret

Okuduğunuz haber
EMİNE BULUT DAVASI ERTELENDİ

Taraftar istifa bekliyor!

Anasayfa   /    Güncel    /    Emine Bulut davası ertelendi

Emine Bulut davası ertelendi

Kırıkkale'de eski eşi Emine Bulut'u 10 yaşındaki kızının yanında boğazından bıçaklayarak öldüren sanık Fedai Varan, hakim karşısına çıktı. Savcının mütaalasında hakkında ağırlaştırılmış müebbet istediği Varan'ın duruşması 21 Ekim'e ertelendi.

GÜNCEL      09 Ekim 2019 - 20:09     0

Emine Bulut davası ertelendi

Kırıkkale'de eski eşi Emine Bulut'u 10 yaşındaki kızının yanında boğazından bıçaklayarak öldüren sanık Fedai Varan, hakim karşısına çıktı. Duruşma sırasında salonda gerginlik yaşandı. Olay anına ait görüntüler izlenirken Emine Bulut'un yakınları sanığa saldırdı. Bulut'un olay anında yanında olan 10 yaşındaki kızı ise ifadesinde ''O kişi babam değil. Elimde poşet vardı onu kafasına attım tabletimi kafasına attım ama engelleyemedim'' dedi. Duruşma 21 Ekim'e ertelendi.

Kırıkkale 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, "canavarca hisle tasarlayarak öldürme" suçundan hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle iddianame hazırlanan, Bolu F Tipi Kapalı Cezaevi'nde kalan olayın faili tutuklu sanık Fedai Varan (43), maktul Emine Bulut'un ailesi ve çok sayıda avukat katıldı.

Emine Bulut'un kızı F.B.V. (10), duruşmaya Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile başka bir salondan bağlandı.

MÜEBBET İSTENDİ

Savcı mütalaasında, sanık Fedai Varan'ın, ''canavaca hisle kasten adam öldürmek'' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla cezalandırılmasını talep etti. Savcı ayrıca, Emine Bulut’un tahrik edici bir fiilinin bulunmaması nedeniyle haksız tahrik indirimi uygulanmamasını ve olayın işleniş biçiminden dolayı takdiri indirimin uygulanmamasını istedi.

DURUŞMA ERTELENDİ

Mahkeme heyeti, sanık avukatına savunma yapması için süre verilmesi ve sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek, duruşmayı 21 Ekim'e erteledi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor