Ülkücüler hesap yapmaz!

Okuduğunuz haber
EKMEĞİ TAŞTAN ÇIKARTIYORLAR

Yozgatspor kupaya bileniyor

Anasayfa   /    Ekonomi    /    Ekmeği taştan çıkartıyorlar

Ekmeği taştan çıkartıyorlar

Yöresel üretim anlamında Aydıncık ilçemiz ve Yozgat’ın ülkemiz ve uluslararası platformlarda tanıtımına büyük katkı sağlayan Aydıncık Kadın Girişimi Kooperatifi’inin bölge ekonomisi için önemine dikkat çekti. TSO Başkanı Sinan Çelik, “Önce dernek, daha sonra kooperatifleşen kadın girişimcilerimiz her türlü takı ve süs objeleri yaparak “ekmeklerini taştan çıkarmaktadırlar" dedi.

EKONOMİ      20 Ekim 2020 - 14:15     0

Ekmeği taştan çıkartıyorlar

Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sinan Çelik ve Yönetim kurulu üyeleri, pandemi sürecinde üyelerini ziyaret etmeye ve sorunlarını dinlemeye devam ediyor.

Yöresel üretim anlamında Aydıncık ilçemiz ve Yozgat’ın ülkemiz ve uluslararası platformlarda tanıtımına büyük katkı sağlayan Aydıncık Kadın Girişimi Kooperatifi’inin, Aydıncık yöresinde çıkan Ametist, Akik, Kalsedon, Jasper ve Opal gibi yarı değerli taşları 2013 yılından bu yana işlediğini belirten TSO Başkanı Sinan Çelik, “Önce dernek, daha sonra kooperatifleşen kadın girişimcilerimiz her türlü takı ve süs objeleri yaparak “ekmeklerini taştan çıkarmaktadırlar.

Yıllardır Aydıncık yöremizdeki kadın girişimcilerimize iş imkanı sağlayan kooperatif hem Yozgat ı hem de Aydıncık ilçemizi birçok uluslararası fuarlar, festivallerde temsil etmektedirler.

Emek özveri ve sabırla işlenen doğal taşlar birçok pozitif enerji ve şifalı yönlerinden dolayı eski çağlardan bu yana da alternatif tıp da kullanılmaktadır.

Yozgat TSO olarak, ilimizin tanıtımı ve ekonomisinde büyük emekleri ve alınterileri olan, Aydıncık Kadın Girişimi Kooperatifine kapılarımızın sonuna kadar açık olduğunu, Ayrıca pazarın genişlemesi için uluslararası firmalar ile iletişime geçildiğini, bu sayede emeği geçen bütün kadın girişimcilerimize iş hayatlarında başarılar dileklerimizi sunarız” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor