Emeklilikte yaş sınırı yok!

Okuduğunuz haber
EFSANE HALI SAHA AÇILIYOR

Ak Parti güçleniyor

Anasayfa   /    Spor    /    Efsane Halı Saha açılıyor

Efsane Halı Saha açılıyor

Futbol severler açılışı hafta sonu yapılacak Efsane Halı Sahada gönüllerince spor yapma imkanı bulacak

SPOR      29 Aralik 2022 - 16:10     0

Efsane Halı Saha açılıyor

Yapımı uzun yıllar alan Bozok İlköğretim karşısında şehrin Merkezinde olması nedeniyle sporseverlere büyük kolaylıklar sunan Efsane Halı Saha Cumartesi günü saat 11.00’de yapılacak resmi açılışın ardından resmen hizmete girecek. Avrupa standartlarındaki zemini, duşları, soyunma odaları ve izleme alanları ile halı saha kültüründe yeni bir kapı açacak Efsane Halı Saha bu avantajları ile sporseverlere gönüllerince zaman geçirme fırsatı sunacak.

Sahipliğini Şeref İbiş, Feridun Karakoç ve Mustafa Kabataş’ın yaptığı Efsane Halı saha açılış için geri sayıma geçti.

AÇILIŞ CUMARTESİ GÜNÜ

Yapımı yaşanılan bazı sorunlar nedeniyle uzun yıllar süren ancak hiçbir aksaklığı kalmayan, sporseverlerin iyi zaman geçirmeleri için hiçbir ayrıntının göz ardı edilmediği Efsane Halı Sahanın açılışı Cumartesi günü saat 11.00’de yapılacak. Zemini Avrupa standartlarında olan halı sahanın Yozgat Merkez’de olması en büyük avantajı olarak göze çapyıyor. Aracı olsun olmasın herkesin rahatlıkla gelebileceği halı sahada zamanını en iyi şekilde geçirme fırsatı bulacak sporseverlerin rahat etmesi için hiçbir aksaklığa müsaade edilmeyecek. Geniş soyunma odaları, her an sıcak suyu hazır olan duşları, yine maçları izlemek isteyenler için oturma alanlarının bulunduğu halı sahada, maçların ardından oyunculara ve misafirlere soğuk ve sıcak içecek ikramı da yapılacak.

HALI SAHA KÜLTÜRÜ GELİŞİYOR

Son yıllarda sosyal ve kültürel anlamda Yozgat’ta önemli değişimlerin yaşandığını, halı saha kültürünün de oldukça yerleştiğini, genç, orta yaş birçok kesimin boş zamanlarını en iyi şekilde geçirmek için futbolun içerisinden gelsin gelmesin halı sahaları tercih ettiğini belirten Tesis Sahiplerinden Şeref İbiş, Yozgat’a böyle bir tesis kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Açılışa tüm Yozgat halkını davet eden İbiş, “Biz tesisimizi yaparken insanların nelerden mutlu olabileceğini, maç sonrasında veya öncesinde ne istediklerini bilinciyle hareket ederek hiçbir eksikliğe, aksaklığa müsaade etmeme gayretinde olduk. İnşallah tesisimize gelen herkesin mutlu ayrılması için de ne gerekiyorsa onu yapacağız” dedi.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor