Yozgat şampiyonluğu kutluyor

Okuduğunuz haber
EFELER LİGİ'NE YÜRÜYOR

Şampiyona üst düzey kutlama

Anasayfa   /    Spor    /    Efeler Ligi'ne yürüyor

Efeler Ligi'ne yürüyor

Sorgun Belediyespor Voleybol Erkek takımı 1. etap üçüncü maçında Bursa Büyükşehir Belediyespor’u 3-2 mağlup etme başarısı gösterdi. Karşılaşmadan 2 puanla ayrılan ekibimiz topladığı 7 puanla final etabına yükseldi.

SPOR      08 Nisan 2019 - 20:25     0

Efeler Ligi'ne yürüyor

Sorgun Belediyespor Voleybol Erkek takımı Efeler Ligi'ne yükselme 1. etap üçüncü maçında Bursa Büyükşehir Belediyespor’u 3-2 mağlup etme başarısı gösterdi. Karşılaşmadan 2 puanla ayrılan ekibimiz topladığı 7 puanla final etabına yükseldi.

Bu sezon Efeler Ligi'ne yükselmek isteyen temsilcimiz 1.etap üçüncü maçında Bursa Büyükşehir Belediyespor’u 3-2 mağlup etti. Kayseri Atatürk Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmada yeşil-beyazlılar ilk seti 25-22 önde geçti. İkinci ve üçüncü setlerde rakibini 25-23 ve 25-17 ile geçen ekibimiz dördüncü seti 25-20 geride bitirse de tie-break setine taşıdı. Oldukça heyecanlı geçen final setini önde bitiren 15-13 ile Sorgun Belediyesi oldu ve 2 puanın sahibi oldu. Elde ettiği sonuçla puanını 7’ye yükselten lider Sorgun Belediyesi  final grubuna yükseldi. Ekibimiz 19-21 Nisan tarihleri arasında Kayseri'de Beşiktaş, Erzurum Palandöken ve Bursa BBB takımları ile yapacağı maçların ardından grubbu ilk iki takım arasında bitirmeyi başarırsa adını Efeler Ligi'ne yazdıracak. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor