Çekerek'e Biyogaz Tesisi

Okuduğunuz haber
DÜĞÜNLERE YASAK AYARI

Bozdağ'a AK ziyaret

Anasayfa   /    Sağlık    /    Düğünlere yasak ayarı

Düğünlere yasak ayarı

Yozgat Valiliği, hafta sonu uygulanacak olan yasağa rağmen daha önce tarih alınmış olan nikah ve nikah merasimi gibi olan düğünlere belirli kişi ve saat aralığında yapılması izni verdi.

SAĞLIK      01 Nisan 2021 - 17:54     0

Düğünlere yasak ayarı

Yozgat Valiliği, 2-3 Nisan tarihleri arasında uygulanacak olan sokağa çıkma yasağına ilişkin kararlar aldı. Alınan karara ilişkin Valilik resmi facebook sayfasında şu görüşlere yer verildi: "Nikah ve nikah merasimi şeklindeki düğünlere, katılımcı sayısı 50’yi geçmemek ve 1 saatle sınırlı kalmak üzere izin verilecektir.  Ancak ilimizde bu hafta sonu (3-4 Nisan tarihleri) uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında daha önceden tarih almış nikah veya nikah merasimi şeklindeki düğünlere katılacaklar için 50 kişiyi geçmemek üzere muafiyet uygulanacaktır. Sivil toplum kuruluşları vb gibi kuruluşlar, belirlenen kişi ve kurallara uymak kaydıyla genel kurullarını yapabilecektir.Nikah ve nikah merasimi şeklindeki düğünlere, katılımcı sayısı 50’yi geçmemek ve 1 saatle sınırlı kalmak üzere izin verilecektir.  Ancak ilimizde bu hafta sonu (3-4 Nisan tarihleri) uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında daha önceden tarih almış nikah veya nikah merasimi şeklindeki düğünlere katılacaklar için 50 kişiyi geçmemek üzere muafiyet uygulanacaktır. Sivil toplum kuruluşları vb gibi kuruluşlar, belirlenen kişi ve kurallara uymak kaydıyla genel kurullarını yapabilecektir."

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor