Okuduğunuz haber
DUALAR ŞEHİTLERİMİZE

Yeniden Refah iddialı!

Anasayfa   /    Güncel    /    Dualar Şehitlerimize

Dualar Şehitlerimize

Ramazan Bayramı öncesinde Şehitlik ziyaret edilerek vatanı için canını veren Şehitlerimize dualar edildi, Şehit ailelerinin gönülleri alındı.

GÜNCEL      20 Nisan 2023 - 17:27     0

Dualar Şehitlerimize

Ramazan Bayramı öncesinde Şehitlik ziyaret edilerek vatanı için canını veren Şehitlerimize dualar edildi, Şehit ailelerinin gönülleri alındı.

Yozgat Şehitliği'nde düzenlenen törene Vali Ziya Polat, AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Tanışman, protokol üyeleri, şehit yakınları, gaziler ve vatandaşlar katıldı. Kur'an-ı Kerim tilaveti ve yapılan duanın ardından şehit kabirleri ziyaret edilerek karanfil bırakıldı.

Ziyaret sonrası Vali Ziya Polat, tüm şehitlere Allah'tan rahmet gazilere de hayırlı uzun ömürler dileyerek, “Huzur, birlik ve beraberlik içerisinde Ramazan Bayramı'na giriyoruz. Büyük bir afet yaşadık, devletimiz deprem bölgesinde yaraları sarıyor sarmaya devam edecek. Yozgatlı kardeşlerime o bölgeye yaptıkları yardımlardan dolayı şükranlarımı sunuyorum. Tüm hemşerilerimin, milletimizin ve İslam Alemi'nin Ramazan Bayramı'nı kutluyorum." dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor