15 Temmuz'u unutma!

Okuduğunuz haber
DUALAR ŞEHİTLERE

15 Temmuz ruhu yaşıyor

Anasayfa   /    Güncel    /    Dualar Şehitlere

Dualar Şehitlere

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri kapsamında şehitlik ziyareti gerçekleştirildi. Yozgat Şehitliğindeki tören saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Daha sonra şehitler için Kuran-ı Kerim okundu. Katılımcılar şehitlerin kabirlerine karanfil bırakarak dua ettiler.

GÜNCEL      15 Temmuz 2020 - 20:05     0

Dualar Şehitlere

 

 

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri kapsamında şehitlik ziyareti gerçekleştirildi. Yozgat Şehitliğindeki tören saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Daha sonra şehitler için Kuran-ı Kerim okundu. Vatan savunmasında göğsünü siper eden, istiklal ve istikbal uğruna şehit düşen kahramanlarımızın kabrini ziyaret eden Vali Ziya Polat, il protokolü, şehit aileleri ve gazilerle birlikte şehitlerimizin kabirlerine karanfil bırakarak, dualarla şehitlerimizi andı.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Kapsamında yine Çapanoğlu Büyük Camide tüm şehitlerimiz için mevlid-i şerif okutuldu. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor