Koçak Mevlid Kandili'ni kutladı

Okuduğunuz haber
DOĞAN SUNGUR'DAN KANDİL MESAJI

Eser İnşaat Kandili kutladı

Anasayfa   /    Güncel    /    Doğan Sungur'dan Kandil mesajı

Doğan Sungur'dan Kandil mesajı

Doğankent Belediye Başkanı Doğan Sungur, Mevlid Kandili'ni kutladı. Peygamber Efendimiz'in Alemlere rahmet olarak gönderilmesinin insanlık için yeni bir milad olduğunu belirten Sungur, bu günün Peygamber Efendimiz'in insanlığa bıraktığı mirası anlamak için iyi bir fırsat olduğunu söyledi.

GÜNCEL      17 Ekim 2021 - 12:40     0

Doğan Sungur'dan Kandil mesajı

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in dünyaya teşriflerinin yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayarak tüm İslam aleminin Mevlid Kandili'ni kutladı.
“Mevlid Kandili, Peygamberimizin insanlığa bıraktığı mirası anlamak için önemli bir fırsattır” diyen Başkan Sungur, şunları söyledi:
“Pazar günü Mevlid Kandili'ni idrak edeceğiz. Mevlid Kandili biliyorsunuz Peygamber efendimizin doğum günü. İslam dünyasında, Peygamber efendimizin dünyaya geldiği gece Mevlid Kandili olarak kutlanmaktadır. Bu mübarek geceye bir kez daha ulaşmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Peygamber Efendimiz, Allah’ın insanlığa gönderdiği son peygamberdir. O, alemlere rahmet olarak gönderilmiştir. Dolayısıyla çocuklarımızın, kendimizin, ailemizin fertlerinin doğum gününü kutladığımız gibi inşallah bu pazar Peygamber Efendimizin doğumunu kutlayalım. Mevlit doğum günü, doğum demek. Dolayısıyla bizlerin gerçekten güzel insan olmasını teşvik eden, İslami olarak yaşamamızı teşvik eden, kainatın yaratılmışların en güzeli Peygamber Efendimizi inşallah bu pazar hep birlikte anacağız. Kur'anı kerim okuyacağız, dualar edeceğiz. Cenabı Allah bizlere de evlatlarımıza da bizden sonra gelen tüm nesillere de Peygamber Efendimize layık ümmet olmayı nasip etsin. Bu vesile ile Tüm İslam aleminin ve Kayserili Hemşerilerimin Mevlid Kandili’ni en içten dileklerimle tebrik eder; ülkemize, tüm insanlığa sağlık ve hayırlar getirmesi temenni ederim.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor