Okuduğunuz haber
DOĞALGAZ İŞLEMLERİ ONLİNE

Sedef esnafa çare arıyor!

Anasayfa   /    Güncel    /    Doğalgaz işlemleri online

Doğalgaz işlemleri online

Tam kapanma döneminde vatandaşların sıkıntı yaşamaması için Sürmeli gaz gerekli önlemlerini aldı, tüm işlemler online olarak gerçekleştirilecek.

GÜNCEL      28 Nisan 2021 - 17:18     0

Doğalgaz işlemleri online

Sürmeligaz İşletme Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada; doğalgaz işlemlerinin, ev konforunda online kanallar ile mobil uygulamasından, e-devlet platformu üzerinden ve 444 0 187 çağrı merkezinden gerçekleştirilebileceği ifade edildi.

Ayrıca, Doğalgaz abonelik işlemleri; bağlantı ön başvuru, sözleşme, fesih (kapatma), borç sorgulama, proje bilgisi sorgulama, tesisat kontrol randevu bilgisi sorgulama, geçmiş dönem faturaları sorgulama, istek ve şikayetler de online olarak gerçekleştirilebilecek.

Sürmeli Gaz İşletme Müdürü İhsan Salman, Kovid-19 salgını kapsamında uygulanacak olan “Tam Kapanma Tedbirleri” kapsamında internet üzerinden işlemlerini yapma kolaylığı sağladıklarını belirtti.

Salman, “Saygıdeğer Abonelerimiz; Sizler için şirketimiz, abonelik; başvuru, sözleşme, fesih (kapatma) gibi diğer tüm işlemlerinizi doğal gaz hizmet merkezlerine gelmek yerine online işlemlerle evinizden yapabileceğiniz hizmeti sunmaktadır. 444 0 187 çağrı merkezimizden gerekli bilgileri anında edinebileceksiniz. İşlemlerinizi ofise gelmeden evinizin konforunda online işlemlerden, mobil uygulamamızdan, e-devlet platformu üzerinden ve 444 0 187 çağrı merkezimizden yapabilirsiniz. Bu konuda ülke genelinde alınan tedbirlere uyulması adına göstereceğiniz hassasiyet için teşekkür eder, saygılarımızı sunarız. Sağlıklı günler dileriz” diye konuştu.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor