Ak Teşkilat Reisin yanında

Okuduğunuz haber
DEVLET AFETZEDELERİN YANINDA

Bozdağ MKYK listesinde

Anasayfa   /    Güncel    /    Devlet afetzedelerin yanında

Devlet afetzedelerin yanında

Yozgat Valisi Ziya Polat, dolu ve fırtınadan zarar gören köylerde inceleme yaptı, vatandaşların beklentilerini dinledi.

GÜNCEL      23 Mart 2021 - 19:02     0

Devlet afetzedelerin yanında

Yozgat Valisi Ziya Polat, yaşanılan dolu ve fırtına nedeniyle zarar gören köylerde incelemelerde bulundu. Vatandaşları dinleyen, zararı yakından gören Vali Ziya Polat,  “İlgili kurumlarımız tarafından hasar tespit çalışmaları titizlikle devam etmektedir. Devletimiz her daim vatandaşımızın yanındadır” dedi.

Hatırlanacağı üzere dün akşam saatlerinde Türkmensarılar, Yassıhöyük ve Cihanpaşa köyü çevresinde etkili olan dolu yağışı nedeniyle, otomobillerde, çatılarda ve su ısıtma sistemlerinlerinde hasar oluşmuştu. Yine Sorgun ilçesinde fırtınayla ile birlikte oluşan hortum Emirler, Külhüyük ve Akocak köylerinde bazı evlerin çatılarını uçurdu, elektrik direkleri ve ağaçları devirmişti. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor