Fenerbahçe Sorgun maçı naklen

Okuduğunuz haber
DEVA'DA KONGRELER SÜRÜYOR

Ceyhan'a özel taktik

Anasayfa   /    Siyaset    /    Deva'da kongreler sürüyor

Deva'da kongreler sürüyor

Deva Partisi Kadışehri kongresi yapıldı. Kurucular Kurulu Üyesi İlker Çelik'in de katıldığı kongrede Selim Özhan ilçe başkanı seçildi.

SİYASET      06 Ekim 2020 - 17:32     0

Deva'da kongreler sürüyor

Demokrasi ve Atılım Partisi’nin (DEVA Partisi) Kadışehri İlçe Kongresi yapıldı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında açık alanda gerçekleştirilen ve katılımın yüksek seyrettiği Selim Özhan’ın ilçe başkanlığına seçildiği kongreye Deva Partisi Yönetim ve Kurucular kurulu üyesi İlker Çelik de iştirak etti.

İlk kongreyi Boğazlıyan’da gerçekleştiren partinin Kadışehri ilçesinde gerçekleştirdiği kongre gelecek adına da oldukça umut veren görüntülere sahne oldu. Deva Partisi Yönetim ve Kurucular kurulu üyesi İlker Çelik’in doğduğu topraklarda oldukça iyi şekilde karşılandığı kongrede yapılan konuşmalarda Partinin Türkiye’nin geleceği olduğuna dikkat çekildi.

Kongrede bir konuşma yapan DEVA Partisi İl Başkanı İsmail Yılmaz, şunları söyledi: “Sorumluluk duygusu ile hareket edip memleket için güzel işler yapmak için yola çıktık, görevlendirme yazılarımızı alır almaz çalışmalara başladık ve il-ilçe kongrelerini yapmanın heyecanını yaşamaktayız. Boğazlıyan’dan sonra Kadışehri ilçemizde de bu heyecanı birlikte yaşıyoruz. Katılımlarıyla bizleri onurlandıran Deva Partisi yönetim kurulu ve kurucular kurulu üyesi hemşerimiz İlker Çelik’e Yozgat il ve ilçe teşkilatları adına teşekkür ederiz.” Demokrasi ve Atılım Partisi’nin Çekerek  İlçe Kongresi 7 Ekim, Saraykent kongresi 10 Ekim, Merkez ilçe kongresi 10 Ekim günü yapılacak.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor