Külliye'den Yozgat'a selam

Okuduğunuz haber
DEVA TÜRKİYE TURUNDA

Sınav hayatın sonu değil

Anasayfa   /    Siyaset    /    Deva Türkiye turunda

Deva Türkiye turunda

Deva Partisi Genel sekreter Medeni Yılmaz, Genel Merkez Yozgat Koordinatörü Sedat Kadıoğlu ve Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Tuğba Tapsız Yozgat ve ilçeler ziyaretlerde bulundu.

SİYASET      25 Haziran 2021 - 13:24     0

Deva Türkiye turunda

Deva Partisi Genel sekreter Medeni Yılmaz, Genel Merkez Yozgat Koordinatörü Sedat Kadıoğlu ve Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Tuğba Tapsız Yozgat ve ilçeler ziyaretlerde bulundu.
Deva Partisi Genel Sekreteri Medeni Yılmaz basın mensupları ile bir araya geldi. Düzenlenen programa Deva Partisi İl Başkanı İsmail Yılmaz, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Bulut ve partililer katıldı.
Deva Partisi Genel Sekreteri Medeni Yılmaz burada yaptığı açıklamada “Deva partisi olarak kurulduğumuz günden beri başlangıçta teşkilat kurma çalışmalarını pandeminin çok sınırlı şartları içerisinde yaptık o süreçte seyahat imkanları çok sınırlı olduğu için ziyaretlerimizde sınırlı olabildi ama şuanda şartlar biraz daha gelişince artık 81 ilimizde hakim olarak heyetler halinde ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz Yozgat ziyaretimizde bu çerçeve içerisinde genel merkezdeki arkadaşlarımızla beraber ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Boğazlıyan teşkilatımızı ziyaret ettik esnaflarımızla bir araya geldik çok güzel bir ilgi gördük Yozgat insanı gerçekten partimize karşı genel başkanımıza karşı çok büyük bir ilgi ve teveccüh içerisindeler. Yozgat merkez ziyaretlerimiz kapsamında Ziraat odası Başkanlığını ziyaret ettik İl Binamızda parti üyelerimizle bir araya geldik. Mert ve yiğit Yozgat insanının misafirperver olduklarını da gördük” diye konuştu.

Gittikleri her yerde gördükleri tablonun vahim olduğunu, ekonomik sıkıntılar nedeniyle vatandaşların iktidara büyük tepkisini gördüklerini belirten Yılmaz, DEVA Partisinin vatandaşın sorunlarına çözüm üretmek için kurulduğunu hatırlattı. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor