YOSİAD gönülleri fethetti

Okuduğunuz haber
DEVA'DAN İFTAR BULUŞMASI

Güler misin ağlar mısın?

Anasayfa   /    Güncel    /    DEVA'DAN İFTAR BULUŞMASI

DEVA'DAN İFTAR BULUŞMASI

DEVA Partisi Yozgat İl Başkanı İsmail Yılmaz, düzenlediği iftar yemeğinde ilde görev yapan gazetecilerle bir araya geldi. Çamlık Otelde düzenlenen iftara DEVA Partisi İl Başkanı İsmail Yılmaz, beraberinde Merkez İlçe Başkanı Mustafa Bulut, il başkan yardımcıları, ilçe başkanları ve gazeteciler katıldı.

GÜNCEL      19 Nisan 2022 - 16:30     0

DEVA'DAN İFTAR BULUŞMASI
DEVA Partisi Yozgat İl Başkanı İsmail Yılmaz, düzenlediği iftar yemeğinde ilde görev yapan gazetecilerle bir araya geldi. Çamlık Otelde düzenlenen iftar’a DEVA Partisi İl Başkanı İsmail Yılmaz, beraberinde Merkez İlçe Başkanı Mustafa Bulut, il başkan yardımcıları, ilçe başkanları ve gazeteciler katıldı.
SİYASET Haberi

DEVA’DAN İFTAR BULUŞMASI

 
 

Başkan Yılmaz, iftar sonrası yaptığı açıklamada katılımlarından dolayı gazeteciler ve partililerine teşekkür etti.
Konukları ile yakından ilgilenen Başkan Yılmaz, “Ramazan ayı birlik beraberlik adına kaynaşmamıza vesile oluyor. Bizlerde DEVA Partisi olarak her zaman vatandaşlarımızın yanında ve yanlarında olmaya devam ediyoruz. Ülkemiz ekonomik olarak büyük bir sıkıntı içerisinde; memur, emekli, işçi, çiftçi kısaca toplumun her kesimi bu sıkıntıyı çekiyor. Vatandaşlarımız marketlere giremiyor. Çiftçi tarlasına gübre atamıyor, traktörüne mazot alamıyor. Hal böyle iken iktidar ve yandaşları ülkemizi toz pembe göstermeye çalışıyor. Bende onlara diyorum ki inin halkın arasına, esnafa gidin, çiftçiye, emekli ve asgari ücretliye hal hatır sorun gerçeği görün. Milletimiz biran önce seçim sandığının önlerine gelmesini istiyor. İlk seçimde Akp hükümeti sandığa gömülecek ve ülkemize huzur güven ve adalet gelecektir.”diye konuştu.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor