Ak Parti'de kongreler Ekim'de

Okuduğunuz haber
DERSİMİZ YOMRA

Yozgatspor Yomra virajında

Anasayfa   /    Spor    /    Dersimiz Yomra

Dersimiz Yomra

Yozgatspor Cumartesi günü oynayacağı maçın hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

SPOR      23 Eylül 2020 - 17:46     0

Dersimiz Yomra

Yeni sezonun ilk haftasında eksik bir kadroyla çıktığı maçta Büyükçekmece Tepecikspor’la deplasmanda berabere kalarak iyi bir başlangıç yapan Yozgatspor, Yomraspor ile Cumartesi günü kendi sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını sıklaştırdı. Teknik ve taktik ağırlıklı idmanda genel olarak iyi bir performans sergileyen ve atak bir oyun anlayışı üzerinde duracağının sinyallerini veren ekibimizin görüntüsü, galibiyete olan inancı arttırdı.

Yozgatspor Yomraspor ile ligin ikinci haftasında oynayacağı maçın hazırlıklarını sıklaştırdı.

HEDEF GALİBİYET

Sahasındaki ilk maçı kazanarak maça gelemeyen taraftarların yüzünü güldürmek arzusundaki Kırmızı Siyahlılar’ın idmanda teknik adamlar maçta sahaya yansıtılacak oyun planını uygulattırmaya başladı. Orta sahadan başlayacak presle rakibini kendi sahasına hapsetme, böylece kendi oyununu oynamak isteyen Kırmızı Siyahlılar, idmanda sistemsel eksiklikleri gidermeye yönelik varyasyonlar üzerinde durdular.

DAHA İYİYE GİDİYORUZ

Teknik Direktör Nihat Tinel, takımının her geçen gün daha iyiye gittiğini, bazı oyuncuların fiziksel eksikliklerini büyük ölçüde giderdiğini söyledi. Takım olma yolunda atılan adımların getirilerini ligde alacaklarına olan inancını dile getiren Tinel, oyuncularına maç boyunca garanti oynamaları uyarısında bulundu. Lige genel olarak iyi bir başlangıç yaptıklarını belirten Tinel, ilk 5 maçtaki hedeflerine ulaşmak için hata yapmamak zorunda olduklarını sözlerine ekledi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor