Stadyuma dev ödenek!

Okuduğunuz haber
DERSİMİZ ANTRENÖRLÜK!

Değirmencilik Çekerek'te hayat bulacak

Anasayfa   /    Spor    /    Dersimiz antrenörlük!

Dersimiz antrenörlük!

Yozgat Bozok Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Araştırma Görevlisi Oğuz Gürkan’ın organize ettiği ‘’Antrenörlük Mesleğinde Kariyer Yolculuğu’’ adlı söyleşi 8 Mayıs 2020 Cuma günü saat 21.00’da gerçekleşecek. Söyleşide Galatasaray Profesyonel futbol takım antrenörü ve Fatih Terim’in 1.yardımcılığını yapan ünlü teknik adam Levent Şahin hoca engin tecrübelerini öğrencilerle paylaşacak.

SPOR      08 Mayis 2020 - 02:22     0

Dersimiz antrenörlük!

Yozgat Bozok Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Araştırma Görevlisi Oğuz Gürkan’ın organize ettiği ‘’Antrenörlük Mesleğinde Kariyer Yolculuğu’’ adlı söyleşi 8 Mayıs 2020 Cuma günü saat 21.00’da gerçekleşecek. B.E.S.Y.O. öğrencilerinin katılacağı söyleşiye Galatasaray Profesyonel futbol takım antrenörü ve Fatih Terim’in 1.yardımcılığını yapan ünlü teknik adam Levent Şahin hoca engin tecrübelerini öğrencilerle paylaşacak.

 Söyleşide özellikle Antrenörlük eğitimi öğrencilerinin kariyer planlamasından, Türk futbolundaki sorunlardan, çözüm önerilerinden ve daha birçok konu ile ilgili bilgi paylaşımı yapılacak. Söyleşinin aynı zamanda moderatörlüğünü de yapacak olan Araştırma Görevlisi Oğuz Gürkan Hoca, gazetemize verdiği röportajda şu açıklamaları yaptı: ‘’Levent Şahin gibi Ülkemizin yetiştirdiği değerli hocalardan birisini öğrencilerimizle buluşturacağımız için çok mutlu ve heyecanlıyız. Bu kadar yoğunluğunun arasında bizleri kırmayıp, söyleşimize davetli konuşmacı olarak katılacağı için kendisine buradan da teşekkürlerimi iletiyorum. Öğretim sadece öğrencilere tahtada ders anlatmak değil, Levent hoca gibi önemli kişileri de derslerimize davet ederek öğrencilerimize bir vizyon ve misyon kazandırmak istiyoruz. Umarım tüm öğrencilerimizin faydalanacağı bir söyleşi olur’’ dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor