Eğitimciler risk altında!

Okuduğunuz haber
DEMİRSOY'UN 'DİLEMMA' ROMANI ÇIKTI

Şampiyonaya Bozokspor damgası

Anasayfa   /    Eğitim    /    Demirsoy'un 'Dilemma' romanı çıktı

Demirsoy'un 'Dilemma' romanı çıktı

Yozgatlı yazar Cihat Demirsoy, ‘Dilemma’ isimli ikinci romanını okuyucuları ile buluşturdu.

EĞİTİM      11 Nisan 2021 - 14:27     1

Demirsoy'un 'Dilemma' romanı çıktı

Genç denebilecek yaşta olmasına rağmen ‘Dipsiz Mağara’ isimli romanı ile dikkatleri üzerine çeken, Yazgı isimli şiir kitabı ile de gönüllere dokunan Yozgatlı yazar Cihat Demirsoy, ‘Dilemma’ isimli ikinci romanını okuyucuları ile buluşturdu. Gülnar Yayıncılığın basımını üstlendiği, ikilimde kalan bir adamın çıkmazlarını anlatan, felsefi ve psikolojik romanla ustalığa adım adan Demirsoy, sürükleyici romanı   önümüzdeki yıllarda adından çok ettireceğinin de sinyallerini verdi.

Edebiyat dünyasına çok önemli isimler kazandıran Yozgat’ın genç  yazarlarından Cihat Demirsoy, basamakları hızla çıkmaya başladı.

DİPSİZ MAĞARAYLA SES GETİRDİ

YAZGIYLA GÖNÜLLERE DOKUNDU

Doğduğu Darıcı köyündeki Dipsiz mağaradan esinlenerek yazdığı aynı isimdeki ‘Dipsiz Mağara’ isimli romanı ile sektöre giren ve adından kısa sürede bahsettiren Cihat Demirsoy, şiirlerinin yer aldığı “Yazgı – Bir Yamalı Bakış” adlı kitapla gönüllere dokundu. Taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan eserlere imza atmaya başlayan Demirsoy, edebiyat dünyasında kolay unutulmayacak bir isim olmadığını ikinci romanıyla ispat etti.

DİLEMMA USTA İŞİ

SÜRÜKLEYİCİ BİR ROMAN

Önsözündeki, “Adımlar, nereye gideceğini bilmeyen ayakları rotasız taşır. Yazgımın alevli kucağına kendimi bırakmaktan başka tercihim olsaydı o şıkkı gönül burukluğu içinde elerdim. Yozlaşmış tesirler altında ezilen ruh damla damla kirlenir. Yüreğinin derinliklerinde cılız bir rüzgâr mı esiyor? Zincirle arzularını. Gemleyemediğin her türlü fikir, senden uzaklaşmış kasırga…” dizeleri ile henüz romanı eline almadan okuyucularına bir beyin fırtınası yaşatan Demirsoy, tam bir usta işi ortaya çıkardı. Malulen emekli olan bir komiserin çıkmazlarının, ikilemlerinin; bunun hayatına ve ailesine olan yansımalarının farklı bir dille ele alındığı, biraz psikolojik ve biraz da felsefi bir dilin kullanıldığı ‘Dilemma’ isimli romanın çok büyük bir ilgi görmesine kesin gözüyle bakılıyor. Henüz satışa sunulur sunulmaz dikkat çeken sürükleyici romanı okumak isteyenler Gülnar Yayıncılık başta olmak üzere birçok  internet sitesi üzerinden satışa sunulan kitabı, yazar Cihat Demirsoy’un ‘cihatdemirsoykitaplığı’ instagram hesabından da ulaşarak temin edebilecekler.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

Toplam 1 yorum yapılmış.

Mustafa
BaşarıLarın daim oLsun. Gardaşım..... AiLemizin gururu...
3 Yıl önce

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor