Gözüyaşlı Bayramı kutladı

Okuduğunuz haber
DARBENİN İZLERİ BU SERGİDE
Anasayfa   /    Güncel    /    Darbenin izleri bu sergide

Darbenin izleri bu sergide

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Meydanı’nda fotoğraf sergisi açıldı.

GÜNCEL      14 Temmuz 2022 - 16:30     0

Darbenin izleri bu sergide

Hain darbe girişiminin 6’ıncı yıldönümünde 15 Temmuz Ruhu bir kez daha canlandı. Verilen destansı mücadelenin zihinlere kazınması, alçak darbe girişimine Türk halkının verdiği destansı mücadelenin gelecek nesiller tarafından hatırlanması için açılan sergiyi geçen Vali Ziya Polat, Yozgat halkının her zaman devletine millet çıktığını söyledi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Meydanı’nda fotoğraf sergisi açıldı.

DARBENİN İZLERİ BURADA

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Meydanı’nda fotoğraf sergisi açıldı. Açılışın ardından konuşan Vali Ziya Polat,  Yozgat’ın her zaman devletine, milletine sahip çıktığını anımsatarak, “Bozok diyarında hiçbir zaman hain yetişmedi yetişmez de. 15 Temmuz hain darbe kalkışması esnasında da Bozok diyarının evlatları vatanına sahip çıkmıştı” dedi.

MİLLET DEVLETİNE SAHİP ÇIKTI

15 Temmuz’un 6’ıncı yıldönümü olduğunu anımsatan Vali Polat, “15 Temmuz içimizdeki hainlerin devletimizin silahı ile milletimizin üzerine ateş açtığı karanlık bir geceydi. Ama Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile milletimiz sokağa çıktı ve o karanlık gece aydınlık bir geceye dönüştü. Bu vesile ile Demokrasi ve Milli Birlik Günümüzün kutlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor