Ekinci ödüle doymuyor!

Okuduğunuz haber
DARBELERE CEVABIMIZ NET!

Bir ödül de Yılmaz'a

Anasayfa   /    Siyaset    /    Darbelere cevabımız net!

Darbelere cevabımız net!

Ak Parti İl Başkanı Yusuf Başer, Türk halkının darbelere ve darbecilere en büyük cevabı her zaman verdiğini söyledi.

SİYASET      13 Eylül 2021 - 16:19     0

Darbelere cevabımız net!

AK Parti İl Başkanı Yusuf Başer, 12 Eylül darbesi nedeniyle bir açıklama yaptı. Darbelerin ve darbe sevicilere Türk insanının en büyük cevabı verdiğini ve yaptıklarının asla karşılıksız kalmadığına dikkat çeken Başer, şu görüşlere yer verdi: "Türkler bu coğrafyaya yerleştiği günden bu yana, dış mihrakları ya savaş meydanında karşımızda bulduk ya da masa başı oyunlarla içimize fitne tohumları ekerek memleketi karıştırırken bulduk.Çok şükür ki bu kadim millet ne savaş meydanında nede ayak oyunlarına fırsat vermeyip bir çok zor sınavdan başı dik ve daha güçlü çıkmıştır.

12 Eylül darbesi de bunlardan biridir. Bizim çocuklar başardı diyerek sevinç naraları atanların heveslerini hep kursaklarında bırakmıştır.
Hepsinin hesabını görmüştür görecektir.
12 Eylül darbesi Türkiye’nin demokrasi yolculuğunda aldığı ağır bir yaradır.AK Parti millet iradesinin temsilinin gereği olarak #12Eylül ile hesaplaşmış, darbelere karşı onurlu duruşun temsilcisi olmuştur.Nitekim 15 Temmuz ruhu da bu demokrasi derinliğinin bir yansıması olmuştur.
Bu vesileyle bütün darbe girişiminde bulunanları ve darbe sevicilerini lanetliyorum.Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2023 Büyük ve Güçlü Türkiye Yolunda inançla yürümeye devam edeceğiz.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor