MHP'den gövde gösterisi!

Okuduğunuz haber
CUMHURBAŞKANI YOZGAT'A GELİYOR!

Cumhurbaşkanı Yozgat'a geliyor!

Anasayfa   /    Siyaset    /    Cumhurbaşkanı Yozgat'a geliyor!

Cumhurbaşkanı Yozgat'a geliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, net olmamakla birlikte 26 Nisan günü Yozgat'ta partilileri ve vatandaşlara seslenecek.

SİYASET      16 Nisan 2023 - 15:23     0

Cumhurbaşkanı Yozgat'a geliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim gezileri kapsamında Yozgat’a gelmesi bekleniyor. 26 Nisan Çarşamba günü Cumhuriyet Meydanı'nda Yozgatlılarla bir kez daha buluşup, Ak Parti adaylarına sahip çıkılmasını isteyecek Cumhurbaşkanı’nın vereceği sözler merakla bekleniyor. Bugüne kadar yaptığı ziyaretlerin birçoğunda ülke geneline yapılan hizmetleri anlatan ancak genel olarak söz vermekten kaçınan Cumhurbaşkanı’nın verdiği marka şehir sözünün yerine gelmesi için beklentilere yönelik açıklamalar yapması bekleniyor. Ziyaret tarihi kesin olmamakla birlikte gelmesien kesin gösüyle bakılan Cumhurbaşkanının programı ile ilgili kesin açıklamanın bayram sonrasında açıklanması bekleniyor. 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor