Okuduğunuz haber
CUMHUR YOZGAT'TAN 4 İSTEDİ

Ak Parti'de yeni sayfa

Anasayfa   /    Siyaset    /    Cumhur Yozgat'tan 4 istedi

Cumhur Yozgat'tan 4 istedi

Ak Parti 7 İl Kongresine videokonferans sistemi ile katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İl Başkanı Yusuf Başer'e canlı yayında seslendi. Cumhurbaşkanı, "Yusuf bey çok gayret istiyorum Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah" dedi. Başer de Yozgat'ta yeniden 4 milletvekilini kazanmak için var güçleriyle çalışacaklarını söyledi.

SİYASET      13 Ocak 2021 - 15:28     0

Cumhur Yozgat'tan 4 istedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 7. Olağan Kırşehir, Kırıkkale, Yozgat ve Sivas İl Kongrelerine video konferansla katıldı. '2023'te tekrar kazanacağız' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Hem Cumhurbaşkanlığı hem TBMM'de çoğunluk olacağız' açıklamasını yaptı.

Salondaki kalabalığı görünce duyduğu memnuniyeti dile getiren ve herkesi ayakta görmek istediğini belirten Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kongreye katılan Adalet Komisyonu Başkanı Ak Parti Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’la görüştükten sonra Yusuf Başer’e ağır bir sorumluluk yükledi. Çok gayret istediğini belirten Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir bakıma 4 beklentisini dile getirdi. Yozgat’ta kar olup olmadığını soran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ankara sizi karla karşılayacak inşallah” diyerek seçime uzun bir süre olmasına rağmen muhaliflere gönderme yaptı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor