Ahlatçı'dan 19 Mayıs kutlaması

Okuduğunuz haber
CUMHUR İTTİFAKI'NA TAM DESTEK

Mazbatalarını aldılar

Anasayfa   /    Siyaset    /    Cumhur İttifakı'na tam destek

Cumhur İttifakı'na tam destek

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, ikinci turda Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini açıkladı.

SİYASET      22 Mayis 2023 - 17:53     0

Cumhur İttifakı'na tam destek

28 Mayıs tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde Cumhur İttifakı'na beklenilen destek ATA İttifakı'ndan geldi. ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan'ın cumhurbaşkanı seçiminin ikinci turda Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini açıklaması, ikinci turda ortaya çıkacak sonucu da bir bakıma belirlemiş oldu.

Kendilerine oy verenleri Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklemeye çağıran Sinan Oğan, Ankara'da yaptığı açıklamada, ilk turda yüzde 5,2 oy alarak seçim üzerinde etkili bir rol oynadıklarını söyledi.

"Bu seçimleri toplumun önüne koyduğumuz amaç ve hedefler açısından değerlendirdiğimizde Türk milliyetçiliğini ve Atatürkçülüğü ülkenin gündemi haline getirdik" diyen Oğan, sözlerini şöyle sürdürdü: "HDP üzerinden oluşturulan kilit parti durumunu bozduk, Türk milliyetçilerini kilit haline getirdik. Türkiye'de güçlü ve milliyetçi seçmen kitlesinin görülmesine katkı sağladık. İkinci tura kalan adayların bizim söylemlerimize sarılmalarını sağladık. Bizi dikkate almayan, saymaya gerek görmeyen, bizim siyasi hareketimizi saydığını gördük. PKK, FETÖ ve benzeri gibi her türlü terör örgütleri mücadelesinde tavrım siyasetin ana akımında yer bulmasını sağladık. Anayasa'nın değişmez ilkeleri ve Türklük gibi kavramlarda farkındalık oluşturduk."

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor