Yozgatspor ezilmeye devam!

Okuduğunuz haber
ÇÖZÜM'DEN GÖNÜLLERE DOKUNAN PROJE

Kira yardımı müracaatları başladı

Anasayfa   /    Eğitim    /    Çözüm'den gönüllere dokunan proje

Çözüm'den gönüllere dokunan proje

Yozgat Çözüm Koleji 3-B sınıfı öğrencileri ve Dilek Yıldırım isimli öğretmenin başlattığı Hikayemizi Gerçekleştiriyoruz projesi ile gönüllere dokunmayı başardı.

EĞİTİM      22 Mart 2021 - 16:32     0

Çözüm'den gönüllere dokunan proje

Yozgat’ta eğitim alanında önemli çalışmalara imza atan, sosyal ve kültürel projelere de büyük destek veren Çözüm Koleji 3-B sınıf öğretmeni Dilek Yıldırım tarafından başlatılan "Hikayemizi Gerçekleştiriyoruz" projesi büyük ilgi gördü. Öğrenciler tarafından yapılan resimlerin sergilenerek satışa sunulduğu proje kapsamında alınan 1 adet akülü tekerlekli sandalye 2 adet çocuk sandalyesi ve 1 adette yetişkin sandalyesi ihtiyaç sahibi kişilere hediye edilecek.

Yozgat Çözüm Koleji 3-B sınıfı öğrencileri ve Dilek Yıldırım isimli öğretmenin başlattığı Hikayemizi Gerçekleştiriyoruz projesi ile gönüllere dokunmayı başardı.

GÖNÜLLERE DOKUNAN PROJE

Okumanın ve eğitimin sadece dört duvar arasında yapılmadığını, öğrencilerin hayata her anlamda hazır olması için yaptığı birçok örnek proje ile gösteren Çözüm Koleji’nin küçük öğrencileri gönüllere dokunan bir projeye imza attı. Öğretmenleri Dilek Yıldırım’ın başlattığı "Hikayemizi Gerçekleştiriyoruz" isimli proje kapsamında hikayede olduğu gibi resim yapan, sergi açan ve bu resimleri satan öğrencilerin projesine Medikal Sahibi Selçuk Kılıçarslan 2, bir veli de bir sandalye alarak destek oldu.

Yozgat Çözüm Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yılmaz öğrencilerin öğretmenlerin destekleri ile oldukça güzel bir projeye imza attıklarını söyledi. Eğitimin öğrencilere insani değerleri de öğretmek gibi ulvi bir görevinin olduğunu belirten Yılmaz, "Bu projemizde yer alan 3-B sınıfı ve değerli öğretmenimiz Dilek Yıldırım 'ı böylesine güzel ve anlamlı bir projeye imza attıkları için yürekten kutlarım. Çözüm Koleji olarak değerler eğitimine her zaman önem veriyoruz. Öğrencilerimizi hayata hazırlarken sadece eğitim olarak başarıya değil vicdanlı, değerlerine sahip çıkan bireyler olarak yetiştiriyoruz. Bu projede en iyi örneklerinden birisidir. Yine bu projemize katkısı olan Görsel Sanatlar öğretmenimiz Halime Erdoğmuş'a da teşekkür ederim. Hikayenin hayata geçmesinde en büyük pay sahibi olan kıymetli velilerimize de sonsuz teşekkür ediyorum" diye konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor