Yozgat'ın Festivali başladı

Okuduğunuz haber
ÇOCUKLAR GELECEĞİMİZ!

Yozgat coştu bi kere!

Anasayfa   /    Spor    /    Çocuklar geleceğimiz!

Çocuklar geleceğimiz!

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, geleceğimizin teminatı çocuklara verdiği değeri bir kez daha gösterdi. Yogun programına rağmen, futbolun inceliklerini öğrenmek için çaba sarf eden Yozgatspor Altyapı Spor Okulu’nun idmanını takip ederek, antrenörlerden bilgiler alan Milletvekili Başer, “Onlar bizim geleceğimiz ve bu nedenle ne isterlerse yapmak bizim en büyük görevimizdir” dedi.

SPOR      08 Agustos 2022 - 15:47     0

Çocuklar geleceğimiz!

AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yozgat Milletvekili Av. Yusuf Başer, Sürmeli Festivali etkinliklerinin yoğunluğuna bakmaksızın çocuklara zaman ayırdı.

FUTBOL OKULUNA SÜRPRİZ ZİYARET

Yozgatlı antrenörlerin gençlere futbolun inceliklerini öğretmek, iyi bir insan olarak yetişmelerine yardımcı olmak amacıyla kurulan ve her geçen büyüyen Yozgatspor Altyapı Futbol Okulunun idmanını sürpriz bir isim katıldı. Meclisin kapalı olması nedeniyle seçim bölgesi Yozgat’ta vatandaşla ve halkla buluşan, Sürmeli Festivali’ne katılım sağlayan AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Gökhan’la Yozgat Dış Sahaya gelerek Futbol Okulu antrenörlerine ve çocuklara kolaylıklar diledi. Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan ve çocuklarla görüşen Milletvekili Başer, onlara çeşitli tavsiyelerde bulundu.

HERŞEY YOZGAT VE YOZGATLI İÇİN

Gençlerin geleceğin teminatı olduğunu ve ne isterlerse yapmayı kendilerine borç bildiklerini ifade eden AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yozgat ve ilçelerinde yaptıkları spor yatırımları hakkında da bilgiler verdi. Şehir Stadyumunun sözleşmesini uzattıklarını ve kısa zamanda bitirilerek hizmete gireceğinin müjdesini veren Başer, antrenör ve çocukların bazı isteklerini de anında yerine getirerek gençlere verdiği önemi gözler önüne serdi.

SAHA KONUSUNA ÇÖZÜM ARANIYOR

Yozgat amatörünün sorunlarının dile getirildiği sohbette Milletvekili Başer, tek sahanın yetersizliğini bildiklerini ve bunu çözüme kavuşturmak için çalışmaların sürdüğünü söyledi. Spor kompleksi için yerin belirlendiğini ifade eden Başer, amatörlerin maçlarını ve idmanlarını yapabileceği ikinci bir saha için gerekli projenin hazırlanmasına yönelik talimatı da Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Rasim Parlak’a verdi.

ARDA’YA VERDİĞİ SÖZÜ YERİNE GETİRDİ

Altyapı gruplarında bulunan çocukların dersine iştirak eden ve sporcularla ayak üstü sohbet eden, onlara başarılı olmanın yolunu anlatan Başer, daha önce futbol topu sözü verdiği Arda Türker ile karşılaşmasında ilginç bir diyalog yaşandı. Genç futbolcu Milletvekilinin kendisine daha önce futbol topu sözü verdiğini hatırlatması üzerine AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, birisi Arda’ya verilmek üzere 3 futbol topunu Altyapı Okulu’na armağan etti. Daha önce de bazı istek ve taleplerin karşılanmasını sağlayan Milletvekili Başer, bundan sonra da gereken ilgi ve alakanın gösterileceğinden kimsenin şüphe duymamasını istedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor