Sezona golsüz başladık

Okuduğunuz haber
CİNAYETLERE SESSİZ KALMAYIN

Tarımın kalbi Yozgat'ta atacak

Anasayfa   /    Güncel    /    Cinayetlere sessiz kalmayın

Cinayetlere sessiz kalmayın

Kadın, çocuk cinayetleri ve vatan hainleri için yeniden idam yasasının gündeme getirilmesi bekleniyor. Yozgat halkı da milletvekillerine bu konuda özel sorumluluk yükledi.

GÜNCEL      04 Eylül 2019 - 21:16     0

Cinayetlere sessiz kalmayın

Kadın cinayetlerinin üst üste yaşanması, ardından da çocukların anneleri, yakınları tarafından hunharca öldürülmesi tüm Türkiye’yi ayağa kaldırdı. Daha önce birçok kez gündeme getirilmesine rağmen bir türlü çıkarılmayan idam yasasının, kadınları öldürenler, çocuklara ellerini uzatan sapık ve ruh hastaları, vatan hainleri için uygulanması konusunda ilk çalışmayı Yozgatlı milletvekillerinin yapması bekleniyor. Onların Meclise sunacağı önerge hiç kuşkusuz karşılık bulacak ve kanayan yüreklerimiz biraz olsun serinleyecektir.

Daha önce de birçok kez gündeme gelmesine rağmen bir türlü yasalaşmayan idam kanunu için yeni hükümetin ne yapıp yapmayacağı merak konusu oldu.

CANİLER VE VATAN

HAİNLERİ İÇİN ÇIKARTILMALI

Emine Bulut’un 4 yıl önce boşandığı eşi tarafından öldürülmesi, Ankar’da 4 çocuk annesi bir kadının hunharca öldürülmesi de insanlıktan nasibini almamış vahşilere ders olmadı. Henüz tüm Türkiye cinayetlerin, kadına şiddetin çöküntüsünü yaşarken, Buca’dan kanları donduran bir haber geldi.  Önce ailesi tarafından aile içi şiddet gördüğü öğrenilen 5 yaşındaki Eymen isimli bir çocuk annesi tarafından dövülerek öldürülmesi,  idam konusunu yeniden gündeme getirdi. Sosyal medya üzerinden herkes sapıklar ve vatan hainleri, askerimize polisimize kurşun sıkan alçaklar için idam istemini dile getirirken gözler Yozgat Milletvekillerine çevrildi.

YOZGAT MİLLETVEKİLLERİ

KONUYA SAHİP ÇIKMALI

Yozgat halkı toplumun tüm kesimlerinin yüreğini yakan olaylarla ilgili Yozgatlı milletvekillerine özel sorumluluk yükledi. Cumhurbaşkanının da daha önce de münferit olayların ardından vatandaşın beklentisini göz ardı edemeyeceklerine yönelik açıklamalarının hayata geçmesi için Meclis açılır açılmaz bir çalışmayı Genel Kurula taşımak Yozgatlı Milletvekillerinin, böyle insanlık dışı olaylara yönelik nasıl tavır takınacaklarını da göstermiş olacak.

BAŞKA CANLAR YANMASIN

Sosyal medya üzerinden yapılan çağrılarda ise şu görüşlere yer verildi: “Çocuklarımıza ellerini uzatan sapık, hasta ruhlu kişiler için idam cezası istiyoruz. Minicik bedenlerinin bu sapıklar yüzünden nasıl acılar çekebileceğini bi’ hayal edin! Ya da kendi evladınızı bu acı olayın içinde düşünün... Düşünmek bile istemediniz, canınız yandı degil mi? Başka yavruların, anne babaların canı yanmasın.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor