Yiğit Alp'e nefes ol!

Okuduğunuz haber
ÇİFTÇİYE ÜCRETSİZ FİDE

Sorgun'da altyapı atağı

Anasayfa   /    Güncel    /    Çiftçiye ücretsiz fide

Çiftçiye ücretsiz fide

Çekerek Belediyesi, çiftçiye ücretsiz fide dağıtarak verdiği desteği bir kez daha göstermeyi bildi.

GÜNCEL      04 Temmuz 2021 - 15:44     0

Çiftçiye ücretsiz fide

Çekerek Belediyesi Fide Üretim Tesisi’nde üretilen 300 bin fideyi çiftçiye ücretsiz dağıtarak desteğini bir kez daha gösterdi. Dağıtımı bizzat gerçekleştiren Belediye Başkanı Eyyüp Çakır, burada yaptığı konuşmada şu görüşlere yer verdi:

“Bir devlet için savunma ve yerli silah sanayi ne kadar önemliyse, tarımda da tohum ve fide üretimi o kadar önemlidir.

Bir milletin tarım ve hayvancılıkta kendi kendine yeter olması son derece önemli olup, tarımsal üretimi, tarımda çeşitliliği ve verimliliği artırma çalışmalarının yanı sıra üretimi teşvik ve üreticiyi güçlendirme uygulamalarını da hayata geçirmeye devam ediyor, çiftçilerimizin her zaman yanında oluyoruz. Belediyemize ait Fide Üretim tesisinde başlattığımız çalışmalarla düzenli olarak fide üretimini destekleyecek ve şehrimizin üretimiyle kendi kendine yeten aynı zamanda üreten şehirlerle rekabet edecek hale getirmeyi hedefliyoruz.

Bugün burada çiftçi kardeşlerimize 300 bin Biber Fidesini ücretsiz dağıttık. İnşallah bu projelerin karşılığında ‘Şehrimizi Üretim Üssü’ haline getireceğiz. Yerelde Kalkınma Modeliyle çiftçimizin üretimi artacak, Kooperatifleşmeyle üretilen ürünlerin işlenerek son mamul olarak satışa sunulmasına da destek olacağız.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor