Deva'da kongreler sürüyor

Okuduğunuz haber
CEYHAN'A ÖZEL TAKTİK

Yozgatspor kayıplarda!

Anasayfa   /    Spor    /    Ceyhan'a özel taktik

Ceyhan'a özel taktik

Yozgatspor Ceyhanspor ile oynayacağı maçın en önemli çalışmasında oldukça istekli bir görüntü verdi.

SPOR      08 Ekim 2020 - 17:26     0

Ceyhan'a özel taktik

Kırmızı Siyahlılar rakibini presle boğarak sonuca gidecek

Ceyhan’a  özel taktik

Yozgatspor, Ceyhanspor’la sahasında oynayacağı kritik maçta galibiyete ulaşılacak oyun planı üzerinde durdu. Rakibini sahanın her bölümünde yapılacak olan presle boğarak, kapılan toplarla ataklara çıkmayı planlayan ekibimiz, sonuca da uzaktan atılacak şutlarla gitmeyi planlıyor.

Ligde üç maçta henüz galibiyet alamayan Kırmızı Siyahlılar, sahanın her yerinde prese dayalı bir oyun sistemi üzerinde duracak.

ORTA SAHAYA ÖZEL GÖREV

Teknik Direktör Nihat Tinel, oynayacakları maçın önemine dikkat çekerek çift kalede orta saha oyuncularına özel bir görev yükleyeceğinin sinyallerini verdi. Orta sahada görev alacak olan Çetin’in organize edeceği baskıyı yapacak olan isimler, rakibin etkili adamlarına kilit vurup, oyunu takımlarının kontrol etmesi noktasında önemli sorumluluklar üstlenecekler. Enerjilerini de bu maçta daha fazla kullanmaları beklenilen orta saha oyuncularına, sağ kanat ve sol kanatta oyuncuları da destek verecek.

KOŞMADAN OLMAZ

Böylece rakibin iyi top kullanmasını önlemeyi düşünen Teknik Direktör Nihat Tinel, mücadele etmeden, koşmadan maç kazanmanın imkansız olduğua işaret etti. Bu nedenle önce pres yapıp, ardından kayılan toplarla ani ataklar geliştirmeye çalışacaklarını belirten Tinel, şöyle konuştu: “Zorlu bir maça çıkacağız. Biz tüm önlemlerimizi alıp, bunları en iyi şekilde uygulamaya çalışacağız. Üç maçta iyi sonuçlar almadığımız herkesin malumu ama her şeyin bittiğini söylemek asla akılcı bir yaklaşım değil. Sadece küçük dokunuşlara ihtiyaç var.”

OYUNCULAR KENDİNDEN EMİN

Yeni takım olmaları dolayısıyla bazı eksiklikleri olduğunu kabul eden ve bunu ortadan kaldırmak için var güçleriyle çalıştıklarını ifade eden oyuncular, “Galibiyete ihtiyacımız var. Bu bize hem çok büyük moral verir, hem de zorlu maçlar öncesinde kendimize olan güvenimizi kazanmamıza yardımcı olur. Amacımız zorlu maçı galibiyetle kapatarak taraftarın bize olan inancını daha da yukarılara çekmek olacaktır” dediler.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor