Şampiyonluğa inanıyoruz

Okuduğunuz haber
ÇEKEREK'TE YÜZLER GÜLÜYOR

Atatürk'e hakarete sessiz kalınamaz

Anasayfa   /    Güncel    /    Çekerek'te yüzler gülüyor

Çekerek'te yüzler gülüyor

Çekerek Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında devam eden toplu iş görüşmeleri işçilerin yüzünü güldüren bir şekilde sonuçlandı.

GÜNCEL      22 Mart 2022 - 16:09     0

Çekerek'te yüzler gülüyor

Çekerek Belediyesinde çalışan Hizmet İş Sendikası’na üye kadrolu işçilerin yüzleri, yapılan toplu iş sözleşmesi ile birlikte güldü. 2 yılı kapsayacak şekilde yapılan zamla birlikte işçiler birinci yıl 6 ay için taban yevmiyelerine yüzde 30’luk zam yansımış olacak.

Çekerek Belediyesi ile Hizmet-iş Sendikası arasında devam eden toplu iş görüşmeleri mutlu sonla noktalandı.

ÇEKEREK BELEDİYESİ

EMEĞİN HAKKINI VERDİ

Hizmet İş Sendikası Başkanı Ferman Zararsız, yapılan toplu iş görüşmelerinin olumlu sonuçlanması ile birlikte işçilerin yüzlerinin güldüğünü söyledi. Zararsız yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Sendikamız ile Çekerek belediye başkanlığı arasında sendikamız üyesi kadrolu işçileri kapsayan 2 yıl süreli toplu iş sözleşmesi imzalandı. Toplu iş sözleşmesi ücret zammı sosyal haklar hariç birinci yıl birinci altı ay sendikamız üyesi işçilerin taban yevmiyelere yüzde 30 zam, ikinci altı ay yüzde 8 zam ve enflasyon farkı, ikinci yıl birinci altı ay yüzde 8 zam ve enflasyon farkı, ikinci yıl ikinci altı ay yüzde 8 zam ve enflasyon farkı uygulanacak.

İşçinin alın teri ve emeği üzerinde pazarlık yapmayan Çekerek Belediye Başkanımız Sayın Eyyüp Çakır’a, toplu iş sözleşmesinin imzalanmasında emeği geçenlere şahsım, yönetim kurulumuz ve üyelerimiz adına teşekkür ederim. İmzalanan toplu-iş sözleşmesi sendikamıza, Çekerek belediyesine ve üyelerimize hayırlı uğurlu olsun.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor