Türkmen: "Davanın neferiyiz"

Okuduğunuz haber
ÇEKEREKLİ İŞADAMI HİZMETE TALİP

Yılmaz adaylığını açıkladı

Anasayfa   /    Siyaset    /    Çekerekli işadamı hizmete talip

Çekerekli işadamı hizmete talip

Çekerekli genç işadamı, Yozgatspor'un eski oyuncularından Serhat Akın, milletvekilliği aday adaylık başvurusunu yaptı.

SİYASET      16 Mart 2023 - 19:59     1

Çekerekli işadamı hizmete talip

14 Mayıs’ta yapılacak olan Milletvekilliği seçimleri öncesinde aday adaylık başvurularının yoğun bir şekilde sürdüğü Ak Parti’de genç işadamlarından Çekerekli işadamlarından Serhat Akın aday adaylık dilekçesini İl Başkanı Yusuf Başer’e teslim etti.

AK PARTİ’NİN MENSUBU

OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM

Milletvekili aday adaylığını açıklayan Serhat Akın yaptığı açıklamada; “Şahsım olarak mensubu olmaktan gurur duyduğum Adalet ve Kalkınma Partisi teşkilatında uzun süredir üyeyim. Bu zamana kadar ben ve ailem devamlı desteklerimizi ve dik duruşumuzu sergiledik. Bu zor günlerde daha da aktif olma kararını aldım. Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor dönemine tesadüf eden, seçim sürecinde "olacak olanı" dostlarımızın dualarına, parti mensuplarımızın teveccühüne, genel merkezimizin kararına ve Genel Başkanımız, büyüğümüz Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirlerine emanet ediyor, şahsım adına Adalet ve Kalkınma Partisi Milletvekili Aday Adayı olduğumu siz dava arkadaşlarımın huzurunda beyan ediyorum. Seçim sürecinde önceliğim Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesidir. Allah onu başımızdan eksik etmesin. Allah ona güç kuvvet versin. Geçmiş dönemlerdeki seçim süreçlerine kıyasla; acılarımızın tazeliği ve yakıcılığı altında, çok daha sükûnet ve suhulet içerisinde, özenli bir seçim kampanyası yürütmek önceliğimizdir ve beklentimiz de bu yöndedir. Büyük Türk Milleti'nin ve Türk Devleti'nin Kızılelma Ülküsü ile kenetlenmiş bir şekilde, seçim süreci boyunca gücümüzün son raddesine kadar çalışacağız. Allah'ın izni, milletimizin feraseti ile zillet kaybedecek ve Cumhur zafere ulaşacaktır. Bizler de üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağız. Son olarak duam odur ki; Kudret ve Kerem sahibi olan Allah, dünya ve ahretimize tekabül eden ve bizleri mahcup edecek olan hiçbir niyeti müspet nihayete erdirmesin ve bizlere "Allah'tan başka galip yoktur" ikazını unutturmasın diyor, tüm dava arkadaşlarıma ve hemşerilerime buradan selam ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

Toplam 1 yorum yapılmış.

Cemmurat Pekağca
Yozgat ili çekerek ilçesinde başarılı bir iş adamı olan genç kardeşim Serhat AKIN bey üstün zekası ve dinamikliği ile Yozgat a ve ülkesine çok şey kalabilecek yetenek ve kabiliyette olduğunu biliyor kendisini tebrik ediyorum.Yolun bahtın açık olsun SERHAT AKIN.
1 Yıl önce

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor