Hani şampiyon olacaktık!

Okuduğunuz haber
ÇEKEREK HER MEVSİM ÜRETİYOR

Yaşlı çift yangın kurbanı

Anasayfa   /    Güncel    /    Çekerek her mevsim üretiyor

Çekerek her mevsim üretiyor

Çekerek Belediyesi tarafından kurulan her mevsim seraların da tıbbi aromatik bitki ve süs bitkileri üretimini sürdürüyor.

GÜNCEL      21 Subat 2021 - 16:38     0

Çekerek her mevsim üretiyor

Çekerek Belediyesi tarafından kurulan her mevsim seraların da tıbbi aromatik bitki ve süs bitkileri üretimini sürdürüyor.

Belediye Başkanı Eyyüp Çakır, ilçenin gelişip, kalkınması, her alanda marka olabilmesi için çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Amaçlarının ilçelerine katmadeğer sağlamak olduğunu belirten Çakır, şu açıklamaları yaptı:

Mülkiyeti Belediyemize ait 60 Dekarlık Arazi de oluşturduğumuz Seralarda Lavanta, kekik, biberiye, çilek, kuşkonmaz, böğürtlen, süs bitkileri ve Çeşitli tıbbi aromatik bitki ile diğer ürünlerin fide üretim çalışmaları devam etmektedir.

Hali hazırda oluşturduğumuz 1.500 Dekarlık Lavanta Adası ile İlçemiz, Lavanta ve Tıbbi Aromatik bitkilerle markalaşma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

Tıbbi Aromatik Bitki Üretim aşamasından sonra Projelerini tamamladığımız Tıbbi Aromatik Bitkiler Sanayi Sitesi ile Ürünlerimiz mamüle dönüştürülerek Şehrimize katma değer kazandıracağız.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor