Kurbanda çifte sıkıntı!

Okuduğunuz haber
ÇEKEREK ELEKTRİĞİNİ ÜRETECEK

Sorgun Belediyesi su arıyor!

Anasayfa   /    Siyaset    /    Çekerek elektriğini üretecek

Çekerek elektriğini üretecek

Çekerek Belediyesi olmaz denilen bir projeyi daha başarılı bir şekilde hayata geçirdi. Belediye Başkanı Eyyüp Çakır’ın üniversite bitirme tezi olan ve hayalim dediği Biyogaz Tesisinde elektrik üretimi başladı.

SİYASET      30 Haziran 2021 - 13:47     0

Çekerek elektriğini üretecek

Çekerek Belediyesi olmaz denilen bir projeyi daha başarılı bir şekilde hayata geçirdi. Belediye Başkanı Eyyüp Çakır’ın üniversite bitirme tezi olan ve hayalim dediği Biyogaz Tesisi’nde elektrik üretimi başladı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Eyyüp Çakır şu görüşlere yer verdi: “Biyogaz Üretim Tesisimizde EPDK tarafından lisanslama ve Enerji Bakanlığı Kabul Heyeti nezaretinde test işlemlerini başarılı bir şekilde gerçekleştirerek, Tesisimizi devreye aldık. Santral binası, idare binası ve  reaktörün yapımı da  tamamlanarak elektrik üretimine başladık.

İlk etapta 1.5 megavatlık Enerjinin devreye alınmasıyla, hem 5 bin hanenin elektrik ihtiyacı karşılanması hem 7 milyon metreküp doğalgaz rezervine eş değer elektrik üretmesi hem de tarımsal üretim ile istihdama katkı sağlaması hedefliyoruz.

Ülkemize, Şehrimize ve ilçemize hayırlı olsun.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor