STK'lar tek yürek

Okuduğunuz haber
ÇEKEREK'E TURİZM PLANI

Aziz Samur vefat etti

Anasayfa   /    Güncel    /    Çekerek'e turizm planı

Çekerek'e turizm planı

Çekerek'i turizmin merkezi haline getirmek için hazırlanan Çekerek Turizm Haritası üzerinde çalışmalara başlandı.

GÜNCEL      16 Ekim 2019 - 21:05     0

Çekerek'e turizm planı

Göreve başladığı günden itibaren Çekerek ilçesine her açıdan yeni bir vizyon kazandıran, projeleriyle ilçeyi şaha kaldıracağını gösteren Çekerek Belediye Başkanı Eyyüp Çakır önemli bir çalışmaya daha imza atarak, Oran Kalkınma Ajansı Koordinatörü Timur Yıldız ile Çekerek Turizm Haritası üzerine çalışma yapmaya başladı.

İlçenin yerel zenginliklerini gün yüzüne çıkartma gayretiyle planlanan projeler ve yapacakları işlerle bölgeyi Turizm merkezi haline getirmeye çalıştıklarını belirten Başkan Çakır, “İlçe Merkezimizde bulunan, planlamalarını yaptığımız ve başladığımız projelerden Lavanta Adası, Şato Mesire Alanı, Kızlar Kayası Restorasyonu, Gizli Bahçe, Çekerek Barajı Rekreasyonu ile ilçemize yakın mesafede bulunan Çekerek Ulukavak Tabiat Anıtı ve Asırlık Dutluk gibi gezilebilecek, insanımızın doğa ile iç içe olacağı mekanlarıda tespit ederek bir gezi haritası yapmayı planlıyoruz.

Bozkırın ortasında ama karasal iklimden ziyade yeşili bol,havasıyla, suyuyla insana huzur veren kentimizi daha çok tanıtmak, Turizm potansiyeliyle insanların ilçemize ziyaretlerini artırabilmeye yoğunlaşıyoruz.

MARKA PROJELER

MARKA İLÇE

Her defasında ve her projemizde marka şehir sıfatını koyabileceğimiz potansiyele sahip konumdayız. Ortalama mesafesi 100 Km olan Çorum, Tokat, Amasya, Yozgat merkez gibi küçük ölçekte başlayıp ülke geneline hitap edecek projelerle ilçemizi Turizm Merkezi haline getirmeyi planlıyoruz. İnşallah sizlerin de desteğiyle, bizlerinde gayretiyle bunu başaracağımıza inanıyorum” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor