Sonbaharda değişim var!

Okuduğunuz haber
ÇEKEREK'E ÖĞRENCİ AKINI

Göğsümüzü kabarttı

Anasayfa   /    Eğitim    /    Çekerek'e öğrenci akını

Çekerek'e öğrenci akını

Çekerek ilçesinde bu yıl ilk kez eğitim öğretime başlayan Sağlık Meslek Yüksekokulu en fazla tercih edilen okullar arasındaki yerini alması sevinçle karşılandı.

EĞİTİM      15 Agustos 2019 - 21:43     0

Çekerek'e öğrenci akını

Çekerek ilçesinde bu yıl ilk kez eğitim öğretime başlayan Sağlık Meslek Yüksekokulu en fazla tercih edilen okullar arasındaki yerini aldı. Belediye Başkanı Eyyüp Çakır’ın ilçenin en büyük eksiklikleri arasında bulunması nedeniyle Milli Eğitim Bakanlığı ve Bozok Üniversitesi arasında mekik dokuyarak yer tahsisi, bina modernizasyonu yaptırıp, 2019 Yılı YKS Sınavı Kontenjanına yerleştirme başarısı gösterdiği okulu 132 öğrenci birden tercih etti. 135 öğrenci kapasitesinin büyük bölümünü okulun ilk yılında doldurması, Çekerek ilçesi adına önemli bir gelişme olarak değerlendirildi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor