İyilik sınır tanımaz!

Okuduğunuz haber
ÇEKEREK BELEDİYESİ TELEGRAMDA
Anasayfa   /    Güncel    /    Çekerek Belediyesi Telegramda

Çekerek Belediyesi Telegramda

Çekerek Belediyesi, vatandaşlara hizmetlerini internet ortamında da sunabilmek için sosyal paylaşım ağlarına bir yenisini daha ekledi.

GÜNCEL      17 Ocak 2021 - 15:23     0

Çekerek Belediyesi Telegramda

Çekerek Belediyesi vatandaşların hizmetlere kolaylıkla ulaşmaları, internet üzerinden de faaliyetler hakkında bilgi alabilmesi için sosyal paylaşım siteleri arasına Telegramı da ekledi.

Çekerek Belediye Başkanı Eyyüp Çakır, yapılan bu yenilik hakkında şu bilgileri verdi: “Bölgenin en akıllı Belediyesi olabilmek için mobil ortamda ve sosyal platformlarda her yerden vatandaşlarımıza ulaşacağız. Vatandaş odaklı teknolojik vizyonumuzla sizlerin hayatına dokunuyoruz.

Çekerek Belediyesi hizmetlerinden daha iyi yararlanabilmesi amacıyla, faaliyetlerimiz hakkında vatandaşlarımızı bilgilendirmek istedik.

Bu veri akışını güçlendirmek amacıyla Belediyemiz adına Telegram uygulamasında da yerimizi aldık.

Belediyemiz ve faaliyetlerimizi takip edebilecekleri Haberler, Projeler, Etkinlikler ve Duyurular alanları bulunmaktadır.  Belediyemiz bünyesinde devam eden ihaleleri takip edebileceklerdir.

Ayrıca vatandaşlarımız uygulama üzerinden taleplerini gönderebilir ve bizimle iletişime geçebilirler.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor