Şampiyonluk haftaya kaldı

Okuduğunuz haber
ÇAYIRALAN MI BOĞAZLIYAN MI DÜŞECEK?

Yozgatspor ezdi geçti

Anasayfa   /    Spor    /    Çayıralan mı Boğazlıyan mı düşecek?

Çayıralan mı Boğazlıyan mı düşecek?

Amatör Küme B Grubu'nda ligden düşecek takımı Çayıralan’da oynanacak Çayıralan Esnafspor ile Boğazlıyan Sağlıkspor arasında oynanacak maçın sonucu belirleyecek.

SPOR      16 Subat 2019 - 21:35     0

Çayıralan mı Boğazlıyan mı düşecek?

Yozgat Birinci Amatör Küme’nin son hafta maçlarıyla tamamlanacak ligde iki takımın kaderini yarın belli olacak. A Grubu’nda Sorgun Belediyespor, B Grubu’nda ise İl Özel İdaresipor’un play-off bileti aldığı ligde düşecek son takımı Çayıralan’da oynanacak Çayıralan Esnafspor ile Boğazlıyan Sağlıkspor arasında oynanacak maçın sonucu netleştirecek. Rakibiyle ilk yarıda oynadığı maçı 3-0 hükmen kazandığı için sahaya avantajlı çıkacak olan Çayıralan Esnafspor, saha ve seyirci avantajını kullanıp, kazanır ya da berabere kalırsa ligde tutunmayı başaracak. Ev sahibi ekibi yenmekten başka şansı bulunmayan Boğazlıyan Sağlıkspor takımı bunu başaramazsa sezon başında lige çıkmadığı için ihraç edilen Yemenoğlu Bozokspor’un ardından bir alt kümeye düşen ikinci takım olacak.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor