UMKE ekibi deprem yolunda

Okuduğunuz haber
CAN KAYBI ARTIYOR

Yaraları birlikte sarıyoruz

Anasayfa   /    Güncel    /    Can kaybı artıyor

Can kaybı artıyor

Türkiye'yi yasa boğan, Kahramanmaraş başta olmak üzere 10 il'i vuran, büyük yıkıma neden olan iki büyük depremin ardından ölü ve yaralı sayısı artıyor.

GÜNCEL      07 Subat 2023 - 00:32     0

Can kaybı artıyor

Kahramanmaraş Pazarcık'ta dün gece ardından Elbistan ilçesinde meydana gelen ve 10 il'de büyük yıkıma neden olan iki büyük deprem sonrasında kötü haberler gelmeye devam ediyor.

AFAD Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü Orhan Tatar, deprem bölgelerinde anlık can kaybı ve yaralı sayıları hakkında bilgi verdi. Tatar, "An itibarıyla yaşamını yitiren vatandaşımızın sayısı 2316, yaralı sayısı 13 bin 293, yıkılan bina sayısı 6 bin 217. Bir kez daha yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyoruz. Bir taraftan da yoğun bir şekilde arama kurtarma faaliyetleri devam ediyor. Bakanlarımız bölgede, değişik illerimizden gelen illerdeki bütün kapasitesiyle birlikte bölgeye gelen valilerimiz, kaymakamlarımız var. Bölgeye sevk edilen personel sayısı 10 bin 176'ya çıktı. Sürekli personel sayısı artıyor." dedi. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor