Aşı olmayan kalmasın

Okuduğunuz haber
ÇAMLIK'TA YANGIN NÖBETİ!

Ormanlara girmek yasaklandı

Anasayfa   /    Güncel    /    Çamlık'ta yangın nöbeti!

Çamlık'ta yangın nöbeti!

Türkiye’nin turizm merkezleri başta olmak üzene 20'ye yakın noktada başlayan ve 3 kişinin ölümüne neden olan orman yangınlarının ardından Yozgat Belediyesi itfaiye ekipleri gece nöbeti tutarken, sabotaj ihtimaline karşı tüm alanda dronlar alçak uçuş yaptı.

GÜNCEL      30 Temmuz 2021 - 02:14     0

Çamlık'ta yangın nöbeti!

Türkiye’nin turizm merkezleri başta olmak üzene 20'ye yakın noktada başlayan ve 3 kişinin ölümüne neden olan orman yangınlarının ardından Yozgat Belediyesi itfaiye ekipleri teyakkuza geçti. Belediye Başkanı Celal Köse’nin talimatı ile birlikte Türkiye’nin ilk Milli Parkı Çamlık’ta gece sabotaj ihtimaline karşı dronlar tüm alanda alçak uçuş yaparken, itfaiye ekipleri de muhtemel bir yangına karşı tetikte bekleyerek, eli yüreğinde bekleyen Yozgat halkının yüreğine su serpti.

Türkiye birçok ilde çıkan orman yangınlarıyla mücadele ediyor. Antalya’nın Manavgat ve Akseki ilçeleri, Muğla’nın Marmaris ve Köyceğiz ilçeleri, Adana, Osmaniye, Mersin ve Kayseri’de yangınlar devam ederken gece Yozgat’ta tam anlamıyla yangın alarmı verildi.

SABOTAJ İHTİMALİNE KARŞI

DRONLAR ALÇAK UÇUŞ YAPTI

Yozgat Belediyesi Başkanı Celal Köse’nin talimatı ile Çamlık’ta başlatılan gece nöbetinde Belediye Basın Birimi Sorumlusu Kadir Can dronla alan taraması yaptı. İtfaiye ekipleri Türkiye’nin ilk Milli Parkı Çamlık içerisinde gece boyunca teyakkuzda beklerken, dronlar sabotaj ihtimalini ortadan kaldırmak için alçak uçuş yaptı. Gece saat 2.30’da kadar bölgede tarama yapan ekiplerin bu hassasiyetinin devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Celal Köse, çıkan yangınlardan çok büyük üzüntü duyduklarını belirterek, “Çamlık Yozgat’ımızın gözbebeği o nedenle çok dikkatli olmak ve ülke genelinde yaşanılan talihsiz bir olayla karşılaşmamak adına ekiplerimizi gece bölgeye gönderdik. Dikkatimizi ve önlemlerimizi en üst seviyede tutarak böyle talihsiz olaylarla karşılaşmamak istiyoruz. İnşallah Türkiye’nin diğer bölgelerinde çıkan yangınlar en kısa sürede söndürülür ve varsa sorumluları en kısa zamanda bulunarak adalete hesap verirler” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor