TÜGVA Yağmur'la devam

Okuduğunuz haber
ÇAMLIK'TA FUTBOL ŞÖLENİ

Yozgatspor işgal altındadır!

Anasayfa   /    Spor    /    Çamlık'ta futbol şöleni

Çamlık'ta futbol şöleni

İlhan Özbay Spor Kulübü'nün Akdağmadeni Kayserispor Futbol Okulu'nu davet ettiği şenlik havasındaki turnuvada minik sporcular yeteneklerini sergileme imkanı buldular.

SPOR      20 Haziran 2021 - 16:02     0

Çamlık'ta futbol şöleni

Geleceğimizin sporcularını yetiştirmek, onlara futbolun inceliklerini öğretmek için İlhan Özbay Spor Kulübü adı altında iki yıldır hizmet veren Yozgatspor’un unutulmaz isimlerinden İlhan Özbay dün oldukça güzel bir organizasyona imza attı. Akdağmadeni Kayserispor Kulübü’nün misafir olarak katıldığı 2006-2016 yaş grubunda oyuncuların iştirak ettiği şenlik havasındaki turnuvada geleceğin yıldızları olmaya aday çocuklar hem maç eksikliklerini giderme, hem de yeni arkadaşlıklar edinme şansı buldular.

Spor Kulübü Sahibi İlhan Özbay, Çamlık Otel Sahibi Mehmet Yemenoğlu'na katkılarından ötürü teşekkür ederek başladığı konuşmasında bu tür organizasyonların çocukların gelişimine büyük katkı yaptığını söyledi. Pandemi sonrasında yeniden idmanlarına başladıklarını, fırsat buldukça da maç yaptıklarını belirten Özbay, "Biliyorsunuz çocuklarımızın kendilerine olan güvenlerini kazanmaları, eksikliklerini gidermeleri açısından maç yapmaları çok önemlidir. Biz de dost Kulübümüz Akdağmadeni Kayserispor Kulübü'nü Yozgat'a davet ettik. Onlar da bu davetimizi geri çevirmeyerek buraya geldiler. Şenlik havasında bir turnuvaya imza attık. 2006 ile 2016 dogumlu bütün yaş gruplarinda şenlik şeklinde hem sporcularımızın gelişimi hemde güzel vakit geçirmelerini sağladık. Yeni arkadaşlıklar yeni dostluklar edinmelerine de yardımcı olduk. Biliyorsunuz spor çocuklarımızın fiziksel gelişimine yardımcı olurken, sosyal ve kültürel olarak da gelişmelerini destekliyor. O nedenle bu tür organizasyonları çok önemsiyoruz. Fırsat buldukça da devam ettirme arzusundayız" dedi. 

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor