Yozgatspor evinde güldü

Okuduğunuz haber
ÇAMLIK OTEL AÇILIŞA HAZIR

Çekerek Kaz'ı tanıtıldı

Anasayfa   /    Spor    /    Çamlık Otel açılışa hazır

Çamlık Otel açılışa hazır

Yozgat'ın göz bebeği Çamlık'ta yıllardır hizmet veren Galata Çamlık Otel yeni yüzü ve vizyonu ile 20 Şubat'tan itibaren kapılarını açacak.

SPOR      17 Subat 2020 - 18:55     0

Çamlık Otel açılışa hazır

Yozgat’ın gözbebeği Çamlık’ın en güzel yerinde 1997 yılında yapılan ancak aradan geçen yıllar içerisinde yıpranan Çamlık Otel yeni yüzüyle göz kamaştırmaya başladı. Sahipliğini Grand Ser Otel sahibi Yaşar Güder ve İnşaat sektöründe faaliyetini sürdüren Mehmet Yemenoğlu’nun yaptığı Çamlık Otel’de yenileme çalışmaları yaklaşık 6 aylık bir süreç içerisinde tamamlandı. Düğün salonu, restoranı, toplantı salonları, vip salonu futbol sahası ile 20 Şubat tarihinden itibaren vatandaşlara yeni yüzüyle hizmet sunacak olan Galata Çamlık Otel hem şehre gelenlere iyi bir tanıtım yapacak hem de hizmetiyle beklentilerin karşılanması konusundaki eksikliği bertaraf edecek.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor