Halı sahalar yeniden kapandı!

Okuduğunuz haber
BÜYÜK CAMİİ İHALESİ TEMMUZ'DA

Korona rehaveti sever!

Anasayfa   /    Güncel    /    Büyük Camii ihalesi Temmuz'da

Büyük Camii ihalesi Temmuz'da

Yozgat Büyük Cami Etrafı Kentsel Tasarım İnşaatları İle altyapı ve çevre düzenlemesi işi ve Sarraflar Caddesi cephe yenileme inşaatı işi 28 Temmuz Saat 14.30’da TOKİ tarafından ihalesi yapılacak.

GÜNCEL      04 Haziran 2020 - 19:19     0

Büyük Camii ihalesi Temmuz'da

Yozgat Büyük Cami Etrafı Kentsel Tasarım İnşaatları İle altyapı ve çevre düzenlemesi işi ve Sarraflar Caddesi cephe yenileme inşaatı işi 28 Temmuz Saat 14.30’da TOKİ tarafından ihalesi yapılacak. 2016 Yılında mevcutta bulunan işyerleri yıkılarak şehir estetiği olarak çirkin bir vaziyette bırakılan Büyük Cami çevresi, Yozgat Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile yeniden projelendirilerek ihale ediliyor. Hemşehrimiz Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın hassasiyetle üzerinde durduğu ve takipçisi olduğu proje Temmuz ayında ihalesi yapılarak 2021 yılında tamamlanması planlanıyor.

Proje kapsamındaki kamulaştırmada sıkıntılar yaşandığı için gecikme yaşandığına dikkat çeken Köse, "Kamulaştırmalarla 25 milyon bedelli önemli bir projedir. Çevre ve Şehircilik Bakanımız ile görüştüğümüzde bu projeyi kendilerinin yapabileceklerini ifade ettiler. Biz de bundan çok memnun olduk. İnşallah belediye kaynaklarını kullanmadan Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın katkısıyla orada güzel bir proje olacak" dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor