Erdem: "Yozgat'ın zenginlikleri atıl bekliyor"

Okuduğunuz haber
BÜTÇE DOSTU EKMEK!

TOKİ mağdurları evlerini istiyor

Anasayfa   /    Güncel    /    Bütçe dostu ekmek!

Bütçe dostu ekmek!

Yerköy Belediyesi ekmek fırınında üretilen ekmekler vatandaşa ucuz fiyata satılıyor.

GÜNCEL      29 Mart 2023 - 15:21     0

Bütçe dostu ekmek!

Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, Ramazan Ayı dolayısıyla Belediye Ekmek Fırın’ını ziyaret etti ve incelemelerde bulundu.

Başkan Yılmaz, Yerköy Belediyesine ait ekmek fırınında 400 gram pide 8 liradan satıldığını söyledi.

Belediyeye ait ekmek fırınında 400 gram ramazan pidesinin 8 liradan satıldığını belirten Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, "Belediyemize ait ekmek fırınında 400 gram sade ramazan pidesi 8 liradan, susamlı pide 10 lira, tekli ekmek ise 3,5 liradan satılmaktadır. Bu zorlu dönemde vatandaşımızın bütçesine katkıda bulunmak için böyle bir karar aldık. Halkımıza sağlıklı ve bütçe dostu ekmeği sunmaya devam edeceğiz." dedi.

Yerköy Belediyesi'nin ekmek fırınında üretilen pideler, hijyenik ve sağlıklı koşullarda üretildiğini belirten Başkan Yılmaz, halkın sağlığına önem verdiklerini ve bu nedenle üretilen tüm ürünlerin kalite standartlarına uygun olduğunun altını çizdi.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor